jogurtová plnka
Pozrite si aj
Ja tiež preváram vždy deň vopred. Bez ohľadu na to do akého krému to ide.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a ako robis prosim tu plnku? mozes napisat recept? dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja nepreváram a zatiaľ nik nevravel že by sa skazila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem, ja si vyšľahám šľahačku používam iba tie rastlinné trvanlivé, napr. Holé, a v druhej miske si vyšľahám dve ovocné smotanové jogurty /naposledy som robila čučoriedkovú/ s vanilkou a pr. cukrom, podľa chuti dosladím. V miske si rozrobím podľa návodu jogurtový stužovač Dr.Oetker, s tým sa mi to najlepšie robí, a primiešam k rozrobenému stužoaču najprv jogurtovú masu a potom šľahačku. Ak robím viac plnky, treba dať asi dva stužovače. Zatiaľ som robila s jedným a bolo to fajn tuhé. Klasická želatína sa mi vždy zrazila, tak kto sa toho bojí, s týmto stužovačom nič nepokazí. Je super.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak s tým želatinovým stužovačom sa to robí naozaj super. ja som si naposledy rozmixovala jeden tvaroh s van. cukrom a cukrom a kyslou pochúťkovou smotanou 300g, 2 šľahačky som vyšlahala a zamiešala s podľa návodu rozrobenými 2 stužovačmi, zamiešala som k tomu čučoriedky a rozotrela som to na džemom natretú piškótu na plechu, dala do chladničky a potom som na to dala ešte pol litra čučoriedkovej želatiny. No bolo to super.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte babenky, chcem sa opýtať, keď idem robiť jogurtovú plnku
/šľahačka, jogurty, želatínový stužovač/,mám si tú šľahačku deň dopredu prevariť? Nikdy som ju neprevárala,iba do parížskeho krému, ale teraz potrebujem, aby sa to pri tých horúčavách nepokazilo
. Môžem ju deň vopred prevariť? Niekde som čítala, že sa prevára kôli tomu, aby sa skoro nepokazila. Zatiaľ ďakujem.
