reklama

jogurtová plnka


reklama

Ahojte babenky, chcem sa opýtať, keď idem robiť jogurtovú plnku Vyplazený jazyk /šľahačka, jogurty, želatínový stužovač/,mám si tú šľahačku deň dopredu prevariť? Nikdy som ju neprevárala,iba do parížskeho krému, ale teraz potrebujem, aby sa to pri tých horúčavách nepokaziloPohoda . Môžem ju deň vopred prevariť? Niekde som čítala, že sa prevára kôli tomu, aby sa skoro nepokazila. Zatiaľ ďakujem.Kvietok Kvietok Kvietok

Pozrite si aj


reklama


reklama

Meggie, Pi, 24. 07. 2009 - 16:24

Ja tiež preváram vždy deň vopred. Bez ohľadu na to do akého krému to ide.

kovka, Pi, 24. 07. 2009 - 17:25

a ako robis prosim tu plnku? mozes napisat recept? dakujem Úsmev

Ďakujem, ja si vyšľahám šľahačku používam iba tie rastlinné trvanlivé, napr. Holé, a v druhej miske si vyšľahám dve ovocné smotanové jogurty /naposledy som robila čučoriedkovú/ s vanilkou a pr. cukrom, podľa chuti dosladím. V miske si rozrobím podľa návodu jogurtový stužovač Dr.Oetker, s tým sa mi to najlepšie robí, a primiešam k rozrobenému stužoaču najprv jogurtovú masu a potom šľahačku. Ak robím viac plnky, treba dať asi dva stužovače. Zatiaľ som robila s jedným a bolo to fajn tuhé. Klasická želatína sa mi vždy zrazila, tak kto sa toho bojí, s týmto stužovačom nič nepokazí. Je super.Áno

Tak s tým želatinovým stužovačom sa to robí naozaj super. ja som si naposledy rozmixovala jeden tvaroh s van. cukrom a cukrom a kyslou pochúťkovou smotanou 300g, 2 šľahačky som vyšlahala a zamiešala s podľa návodu rozrobenými 2 stužovačmi, zamiešala som k tomu čučoriedky a rozotrela som to na džemom natretú piškótu na plechu, dala do chladničky a potom som na to dala ešte pol litra čučoriedkovej želatiny. No bolo to super.Áno

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama