falosny parizsky krem, kedy zmiesat s maslom
Pozrite si aj
ja si myslím že ak je to chladné tak nie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja nečakám do druhého dňa, po vychladnutí vyšľahám s maslom.(závisí od vonkajšej teploty,dávam chladiť na okno)
500g šľahačky,100g cukru,100g kakaa,150g čokolády za stáleho miešania privedieme do varu. Krátko povaríme, dáme vychladiť a vyšľaháme s 500g masla. J.Pavlanská
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
janina a aku šľahačku dávaš živočišnu 33% alebo rastlinnu?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
živočíšnu 30-33%-nú
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
janina, dik. a ty si ozaj tiez pavlanska? to je sranda!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tiež som od Žiliny a ty ?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
janina, a to je bez cery?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
bez cery, tak ako som napísala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj ja to nechavam trochu vychladnut a potom to dam na hodinu do mraznicky a hned ked to vyberiem spravim krema nikdy sa mi to nezrazilo z mraznicky je to ako keby som to nechala odstat studene no nie zmrznute nemusis sa bat a tuhe tak ako ma byt
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Lenka, ja tiez necakam do druheho dna, len sa snazim, aby maslo a ta uvarena masa mali zhruba rovnaku teplotu. Ked potrebujem, hned to aj natieram na tortu, ak nie dam do chladnicky a tam to uplne stuhne. Inac ja pridavam este rumovu aromu na zaver. papa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som to skusala len raz,ale zrazilo sa mi. tak ale supla som to do mikrovlnky na par sekund a bolo to OK.
tak ale musim podotknut,ze som necakala ani na rovnake teploty.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, dalsia otazka
. doteraz som robila tento krem tak, ze som ho urobila vecer a rano som to zmiesala s maslom. lenze niekedy nemam cas cakat a preto sa chcem opytat, ci sa da napr. urobit zaklad rano a hned po vychladnuti, napr. o tri hodinky, ho zmiesat s maslom? nezrazi sa? dakujem
