reklama

krem z lad. gastanov je riedky


reklama

Prosim Vas dnes este raz o radu-krem z lad. gastanov. Skoro rano som dala prevarit slahacku Rosette 500ml+2xlad. gastany. Cely den to bolo v chladnicke, teraz som to chcvela vymixovat a je to riedke. Kde som urobila chybu? Mozem to este zachranit? Napr. ak by som pridala Ceru, nestuhne to? Dakujem za odpovedeSlnko

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ivanka mne sa to tiež niekedy stáva (neviem ale či si pridala stužovač? ak nie mohlo sa ti stať, že si šľahačku prešľahala)Ja to potom robím tak, že na tortu priemer cca 26cm kruh našľahám maslo 300g a postupne pridávam ten krém s čokolády neboj stuhne to v pohode. Podľa chuti pridám ešte cukor ak je to málo sladké

Slnko Slnko zuzanka, ale ten krem ja mam uplne riedky, mozem to skusit aj tak?....a stuzovac som nedala, dakujem ti

adamira, St, 11. 11. 2009 - 21:18

Ivanka skus ho zahustit pudingom bez varenia/ole, asi ho poznas, je vanilkovy alebo cokoladovy ale nepnasyp odrazu vela ale pomaly pridavaj aby to malo hustotu tuheho kremu, lebo ked das vela je to riadne tuhe.....
Mne to vzdy pomoze,a chut je OK,
oskusaj na troske kremu a uvidis ci to bude dobre

A hlavne som zistila ze nemozem dlho slahat ako pise zuzka vtedy mi krem uplne zredne alebo mi vyde akokeby voda navrch.....

daj vediet ci pomohlo
Drzim palce,aby Ti to vyslo

AnaP, Št, 06. 10. 2011 - 13:05

Adamíra,dnes som zápasila s riedkym krémom,čo sa mi doteraz nestalo.Našla som tu túto Tvoju radu a idem to vyskúšať.Vdáka za radu.Napíšem ako som uspela.

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama