
reklama
Sú výborné, najmä čerstvo upečené.
Ingrediencie
500 | gramov | hladká múka |
250 | millilitrov | mlieko |
1 | balík | droždie |
60 | gramov | tuk |
1 | čajová lyžička | soľ |
1 | čajová lyžička | cukor |
Postup
- zmiešať všetky suroviny a vypracovať cesto, najlepšie v robote (ja miesam rucne)
- nechať vykysnúť
- rozdeliť na 4 časti, každú rozváľkať na kruh
- rozkrojiť na 4 časti a zrolovať do rožka od hrubšej časti
- dať na plech a nechať dokysnúť 20 min.
- piecť 15 min / 180°C
Celkový čas
1 hod, 15 minút
Čas prípravy
1 hod
Čas varenia / pečenia
15 minút
Ďalšie recepty
reklama
reklama
tu v uk ich sice maju, ale ma to daleko od nasich
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tu v Belgicku ich tiez nemaju. A su to take ako u nas doma? Take by som chcela. Je to tento recept?mnam musim vyskusat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vdakaaaa tu v nemecku rozky nepoznajuuu velmi si ma potesila...vyskusam urcite...