reklama

Čoko fondan

Pridal/a kovka dňa 17. 05. 2009 - 19:06

reklama

Robila som coko potahovaciu hmotu, ale po chvili valkania sa mi zacala lepit. Smútok Dala som na 1 cokoladu 4-5 PL tekutej glukozy. Je to vela? Nikde tu v UK nemaju a nevedia co je kukuricny sirup, v obchode s cukrarenskymi vecami maju len Liquid glucose, ale myslim, ze je to podobne. Poradite ako to mam urobit, aby sa to dalo pekne vyvalkat a potiahnut tym torta a urobit ozdoby? Dakujem Úsmev


reklama


reklama

Komentáre

zuna_i, Št, 22. 10. 2009 - 23:07

mozno si sa nemala pytat na kukuricny sirup ale na corn syrup Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe... ale vazne. urcite som ho tam videla(napr sainsbury's v sekcii s potrebami na pecenie)....

zuna_i, Št, 22. 10. 2009 - 23:24

...a ked to aj tak nenajdes, mozes na 100% pouzit golden syrup

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama