reklama

čierne trubičky


reklama

spravila som si hmotu na čierne trubičky no neda sa my vyvalkat namiesto palmarinu som dala maslo ta hmota sa my lame co mam robitPlačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

sona7, So, 19. 12. 2009 - 07:30

aj, dadka pise,ze sa lamu v receptoch, ja by som ich chcela dnes spravit,asi nemas dobru muku,lebo ja som uz nieco ,,toto je linecke cesto,,piekla a tiez to cesto bolo take drobive,no nic, pridaj palmarin a vypracuj ja by som to tak riesila...

lia51, So, 19. 12. 2009 - 14:53

aby sa vam hmota nedrobila,treba mat palmarin studeny,nesmie mat izbovu teplotu,lebo sa to pri spracovani ,ako sme my v robote hovorili ze sa sparilo cesto,a nesmies ho dlho hniest,skus ci som poradila dobre,lebo aj my si davame na toto velky pozorBozkávam Bozkávam a kedze som vyucena cukrarka uz dost rokov, viem co pisemBozkávam

AnaP, So, 19. 12. 2009 - 09:48

Naozaj to bude múkou-viacej pohlcuje vlhkosť-pridaj trochu masla alebo palmarínu,a nenechaj to dlho v chlade-potom sa drobí.Pôjde to určite.Zlomené srdce Anka

prečo sa my nada vyšlahat pariska šlahačka varila som ju ale nedala som ju do bodu aby my vrela čo mam teraz robitPlačem

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama