čierne trubičky
Pozrite si aj
aj, dadka pise,ze sa lamu v receptoch, ja by som ich chcela dnes spravit,asi nemas dobru muku,lebo ja som uz nieco ,,toto je linecke cesto,,piekla a tiez to cesto bolo take drobive,no nic, pridaj palmarin a vypracuj ja by som to tak riesila...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aby sa vam hmota nedrobila,treba mat palmarin studeny,nesmie mat izbovu teplotu,lebo sa to pri spracovani ,ako sme my v robote hovorili ze sa sparilo cesto,a nesmies ho dlho hniest,skus ci som poradila dobre,lebo aj my si davame na toto velky pozor
a kedze som vyucena cukrarka uz dost rokov, viem co pisem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Naozaj to bude múkou-viacej pohlcuje vlhkosť-pridaj trochu masla alebo palmarínu,a nenechaj to dlho v chlade-potom sa drobí.Pôjde to určite. Anka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prečo sa my nada vyšlahat pariska šlahačka varila som ju ale nedala som ju do bodu aby my vrela čo mam teraz robit
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
spravila som si hmotu na čierne trubičky no neda sa my vyvalkat namiesto palmarinu som dala maslo ta hmota sa my lame co mam robit