cesto v miske
Pozrite si aj
danulka, myslím že si to piekla na vysokej teplote,ja keď pečiem v tortovej forme a je tam dosť cesta,pečiem na 150°C asi 1hod a 20min. a niekedy aj trochu dlhšie, skúsim špilkou či už je. Myslím, že to isté bude platiť aj o miske
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja pečiem pri 180°C asi pol hod a len párkrát sa mi stalo´,že mi to zhora začalo chytať,vtedy to len prikryjem alobalom a je to o.k.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tiez mi kocky poradili prikryt alobalom ked som robila v nerezovej miske...teplota 150 stupnov
a o hodine 20 som prikryla alobalo....lebo som surne pisala -prosila o radu ze peciem uz tak dlho a vnutro stale surove-nakoniec to dobre dopadlo s tym alobalom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
danulka,pecieme tak isto na takej teplote vsetky torty,aj v miske tiez na lienky,v teplovzdusnej rure,ak vidis ze sa ti pripaluje zniz teplotu na170 a daj na vrch alobal,neviem aku mas ruru,mozna ze pecie silnejsie,ale moze to byt aj elektrinou,niekedy je silnejsia, 1hod.piect tortu to je velmi dlho,tak pecieme babovku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem babulky. nabuduce zakryjem alobalom. Inak toto mramorove sa bezne pecie dlhsie ako klas piskota. A ja mam asi nejaku divnu trubu, lebo aj to pisk som musela skusat, ze ako sa mi to dobre upecie, lebo sa mi to zvrchu pripekalo a vnuti stale surove. Tak teraz to peciem 20 min zvrchu aj zo spodu a 10 mi iba zo spodu na 175. A to som musela na to prichadzat.... no hruza, kolko korpusov som musela upiect, aby som na to prisla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
danulka, máš plynovú rúru?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veronika, mam elektricku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja mam tiež elektrickú a pečiem tak na 150 a ked vidím že vrch cesta je upečený a stred sa ešte kýve ta na to položím papier na pečenie, a vrch sa mi nepripečie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dobrý večer ja by som sa chcela opýtať či to môžem piecť aj v nerezovej miske ktorá stála nejaké 2 eurá kúpená v tescu alebo to musí byť nejaká iná lepšia?a či dávate aj papier na pečenie alebo stačí potrieť olejom a vysypať múkou? ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
môžeš, vysypať múkou a vymazať /ja Herou alebo smetolom/
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem velmi pekne za odpoveď
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
idem robit lienku a prave som si piekla cesto v miske, len mi prihorelo. Stale nebolo a nebolo dopecene a zvrchu sa pripekalo a pripekalo... Poradte mi PROSIIIIM ako piect v miske? mala som to dat na nizsi stupen? Piekla som mramorovy korpus na 175 C. dakujem za kazdu radu a pripomienku. Ste vsetci zlati
Mam rada tuto stranku, mozem sa spytat a vzdy mi niekto ochotne pomoze a poradi
