bohusov nastavovany piskot
Pozrite si aj
reklama
reklama
No ja na tom nevidim nic zlozite..staci si vykalkulovat z daneho receptu hmotnost muky a cukru na jedno vajce a mate to...a s tym pridanim vajicka..ja to tak robievam, ked su male tak niekedy ho rozdelim na zltko a bielko a niekedy ho dam cele do zltok...ako sa mi chce..:)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak ten recept som nasiel..na jedno vajce ide 15g krys. cukru, 25g pr. cukru, 50g muky a 1 PL vody...podla tohoto si urobite korpus z kolkych vajec potrebujete...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem Jakub
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ale za malicko..:) dufam ze nebolo neskoro..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Vcera som prvy krat robila bohusov nastavovany piskot a musim povedat,ze naozaj je velmi dobry,mam len otazku,ze sa mi ho nedari prekrojit na 3casti a bolo by to lepsie,je ho takmer plny plech ale prijala by som,keby bol este centimeter vyysi,len koli tomu krajaniu.Neviete mi poradit aku gramaz zvolit,aby som tam mohla pridat este aspon 1vajicko a adekvatne k tomu cukor a muku,aby sa mi potom nepokazil,alebo teda poradit ako krajat taky velky plat natensie a nepolamat aj tento bol dost krehky zvrchu a musela som davat velky pozor aby sa nezlomil,ak by bol trosicku"hutnejsi"mozno by to nebolo na skodu.Stacilo by dodat tych 60g muky a 15g cukru krystal a okolo30g praskoveho{vypocet od oka
}?alebo to musi byt presne vypocitane?Inak aj vajicka som mala take mensie a mozno aj tam je problem,takze by este ma zaujimalo,ze ked su vajicka mensie,ci pridat jedno vajco a nechat normalnu gramaz,alebo ako..?Dakujem