Blueberry,topping or filling
Pozrite si aj
Navod na pripravu tam nie je napisany?
Chutovo sa mi to nepaci, ale 100 ludi, 100 chuti
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No je napisany jasne ale do paju..akoze piect,matie ma len ten topping,nesom si ista..preco sa ti to nepaci a keby bol dzem cucoriedkovy?aky iny dzem by si davala ty?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som asi blbá, ale čo to je "do paju"? A vlastne čo je Blueberry,topping or filling?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Este raz som poriadne precitala navod a je tam napisane,ze sa moze aj na upeceny paj..tak do plnky asi tiez..Takze pardon za zbytocnu otazku,ale prijala by som navrhy na kombinaciu dzemu k tymto plnkam,mne sa to celkom pozdava...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No jedna vec je dzem a druha vec je ovocie.... S dzemom by som si nerobila velke starosti, hlavne aby bol kyselkavy, kedze korpus aj krem su sladke....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No,asi naozaj sto ludi sto chuti...ja som donedavna nezjedla ziadny zakusok ani nic podobne,kde bol dzem,nemala som rada kombinaciu kyselkavy dzem a sladka plnka.Teraz som sa akosi preorientovala(asi hormony
),a celkom mi to zacalo chutit,ale nedavam dzem stale.Pouzivam ale niekedy taky sirup,ktory si varim z cerstvych jahod,prip.nieco ine na polievanie platu,co je tiez sladke a nie kyselkave,a je to vyborne,takze kombinacia toho tvojho cucoriedkoveho topingu sa mi zda v poriadku.Neviem aku to ma konzistenciu a ci si to chutnala,ale ak sa ti to zda sladke,tak tam daj trosku citron.stavy...Ale s parizskym kremom sa mi to zda o.k.,ale ten karamelovy si neviem predstavit,zda sa mi to vela chuti...ale naozaj zavisi od tvojho vkusu...drzim palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja veru čo nechutí mne to nedávam ani zákazníkom,len keď si niekto neakú divokú kombinaciu objedná prosím,má ju mať!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no to znie velmi prekombinovane, ovocne, parizske a este karamelove. kazde zvlast ano, ale na chut mi taky mix teda vobec nejde
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No torta je pre dceru na narodky {dalsia}a kombinacia je vymyslena a uz som skusala jak som olizovala ked cosi spadlo a zmiesalo sa k omrvinkami a kremom a cucoriedkami...mnaaam velmi dobre najsamlepsie je to ale aj tak so slahackou:0)nemyslim,ze je to divotvorna kombinacia(ak to bolo na margo mojej torty
) pozrite na malinovo cernicovo cucoriedkovo jahodovo cokoladovy tunel..je to ako lekvar len take zelatinovejsie..nic ine...zaujimavejsie ako lekvar a nie velmi sladke,velmi dobreeee,ste ma trochu vylakali,ale zbytocne nastastie..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kupila som tuto plnku,ktora je urcena do paju,ale ja by som tym chcela plnit tortu namiesto dzemu,len sa zamyslam nad tym,ze ci to treba prevarit a vychladit radsej,kedze je to urcene na plnku alebo na vrch a do rury,je to len vlastne ovocie s cukrom a skrobovou muckou,myslim,ze prevarene,ale niesom si ista...
A este otazka myslite,ze to bude ladit cucoriedky,parizak a karamelovy krem?Mne sa zda,ze ano.Dik.