biely poťah?
Pozrite si aj
Ja ti poradim K2,ta je krasne biela a perfektne sa s nou robi.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ano len mi už do piatku nedojde
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
adika a koľko treba na potiahnutie 2 kg okrúhlej torty?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
v pohode ti staci to kilo,este ti aj ostane ,vyvalkaj si to asi na 3mm hrube a podsypaj biely skrob SOLAMYL
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
I think this board is the proper place to ask you about the activation proccess. My link is not working properly, do you know why it is happening? http://www.tortyodmamy.sk/?5951c1c73cb5a895aa929f283b5,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ako to že MMF nemáš pekné hladké? Aký cukor používaš? Môj je krásne hladký ako zamat, používam len považský práškový cukor ktorý si predtým ešte preosejem. A keď doňho zamiešam ešte lyžicu rozpusteného bieleho tuku tak je perfektne hladký a zamatový.
Pozor nikdy nepoužívam práškový cukor z Lidla pretože je veľmi hrubý.
"Piecť môže každý!"
http://bohusl.multiply.com/
http://picasaweb.google.com/Bohus73
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vieš,ten poťah mám taký ako cukríky samotné,také porovité,skrátka nie je hladučký ,presne ako na torte vid.obrázok v u mna .Tak mi prosím ťa ak možeš napíš presné ingrediencie ,budem Ti vdačná,vyskúšam...dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj ten MMF máš zle vypracovaný , treba tie cukríky aj umyť od toho cukru, alebo si dala veľa cukru na malý sáčok ,neviem síce odkiaľ si ale tu K2 majú aj v Bratislave cukr .pomockách alebo na stránke www.peceniehrou.sk a tam ti to pošle tak že jeden deň si to objednáš a na druhý to máš doma takže ešte by si to stihla ja to tak robievam a niekedy aj na poslednú chvíľu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ako píše cukrikmiška - ked si K2 objednáš cez pečenie hrou na druhý deň to máš doma
Nech sa ti darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ano práve som si ho objednala pani povedala,že zajtra mám balíček doma,ale neviem koľko treba na pokrytie 2 kg torty....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na poschodovú ti stačí jedno balenie ,(ale iba jedno poschodia .)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Možno to je aj druhom cukríkov...ja používam JOJO ružovo biele...ružovú odstrihnem a dám do vymastenej misky iba biele časti, pridám lyžicu citrónovej šťavy...dám do mikrovlnky na pár sekúnd , kým sa nerozpustia a potom pridávam toľko preosiateho práškového cukru, aby sa dala vymiesiť hladká hmota...je hladučká a nepórovitá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja to takto robievama predsa je taká....tak ja už neviem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievcata a kolko platite postovne ked si objednate z PECENIE HROU?Ja si zatial vsetko od pana Stana ,ale stava sa ze nemam cestu do Levic ,alebo je na nezastihnutie .Dik za odpoved.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
adika platí sa 75.-sk
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to nie je veľa, ale keď si pomyslím, že u nás za 7 kg white icingu som zaplatila skoro 1900 sk a v Čechách vyjde na 890 českých tak...nechystáte sa náhodou niektorá v novembri do prahy na výstavu? tá u nás nestála za nič...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj napíš sem kedy to je a uvidíš že sa ich tu zíde neurekom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tá výstava v Prahe by zaujímala aj mňa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
asi tam poslem manzela ,ked tam pracuje
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak vyskúšaj tento MMF: 100 g dulcia haribo sušené mlieko a práškový cukor . cukríky daš to mikrovlnky jak pred tým ten recept, nedávaš tam nič ani kyselku ani vodu len nezapomeň ich umyť , potom od oka tam budeš pridávať mlieko a cukor v rovnakom množstve kolko mlieka tolko cukru a cez sitko dáveme to tak kým sa nám hmota neprestane lepiť zdá sa mi ešte lepší na chuť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
skúsim to ,uvidíme..vdaka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte,,,potrebovala by som poradit,,,idem mamine robit tortu k narodeninam a chcela by som aby bola nie len chutna ale aj krasna na pohlad,,,co je to ta K2: ,,,, a ako dosiahnem aby bol povrch pekny hladky? ja som doteraz zdobila len cokoladou .....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
niki K2 je madarská biela poťahovacia hmota s mandľovou prichuťou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahaa,,,,a kde sa to da kupit? ci to sa musi nejak vyrobit? ,,,,,je to dostupne v TT?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som s TT a obiednavam si ho www.peceniehrou.sk
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aderiarleen,aka výstava bude v Prahe,kde presne,viem len o gastro výstave v ČESKýCH BUDEJOVICIACH 13.-15.11
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá,chcem Vás poprosiť o radu.Na sobotu pečiem svadobnú tortu a chcela by som ju potiahnuť bielou hmotou.Hmota z marschmallow nie je pekná hladká ,objednala som si od p.Stana icing ,ale oznámil mi ,že dojde len o týžden možno 2 a teraz neviem čím ju potiahnuť aby bola biela...poradíte? možno fondán,ale neviem ....