reklama

Biely krém pod K2


reklama

Ahojte dievčatá.
Prosím Vás aký krém mam dat pod K2? Plnka bude falosny parízsky ale podkladovu plnku chcem bielu, pretoze ked by sa mi hmota prederavila, lahsie sa to dá zamaskovat nakolko bude biela.. mate nejake dobre recepty?

Pozrite si aj


reklama


reklama

ja davam slahany vajickovy a davam ho hrubsie aby mi prekryl cokoladovy NECH SA DARI A NEPRIPALIÁno Áno Áno Áno Áno Áno Áno

6celých vajec+2vanilky+300g kryštálový cukor, šľahaj nad parou do zhustnutia(ak si dáš trošku medzi prsty,musí sa ti ťahať "niť"),keď vychladne pridávaj postupne k 500g vyšľahaného masla

na potretie určite a ak ti trochu ostane,šup do mrazáku,môžes s ním aj nabudúce potierať a kvalitu bude mať takú istú,nechám rozmraziť a prešľaháš

henikav, So, 08. 05. 2010 - 19:45

ked mas dobry krem v torte, pod potah uz staci len tenulinka vrstva a to moze byt aj obycajne maslo vyslahane s cukrom, to tam nic nepokazi, ja som to dala a bolo to fajn

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama