Andrejka ja k ananásu robím klasický pudingovo-maslový.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Andrejka ja k ananásu robím klasický pudingovo-maslový.
Ahoj môžeš skúsiť aj trasený je tiež dobý s ananásom.(puding Dr.Oetker Créme Olé,1 ananás. kompot, stužovač, 250ml smotana na šľahanie)
k ananásu akýkoľvek...maslovo pudingový, alebo lahký vaječný krém, alebo tvarohový či jogurtový...všetko sa dá, záleží na tom kto má čo radšej ten trasený je tiež fajn ale ja by som ho do torty nikdy viac už nedala..ten je vhodný na biskvit ako rez či rýchli zákusok,čo sa hneď skonzumuje, ale na niečo čo má držať a vydržať aspoň 2 dni alebo deň tak to nedoporučujem
Ja robím zo Zlatého klasu a k nemu orechový korpus poliaty šťavou z ananásového kompótu:
7,5dl mlieka, 2 Zlaté klasy, 2 vanilky, cukor podľa chuti /30dkg/ a 75 dkg masla
ďakujem
ja, som robila zltkovy a velmi si chvalili..
čokoládový sa k ananásu tiež hodí a je veľmi chutný
Pozdravujem všetkých. Mala by som otázočku: aký krém kombinujete s ananásom? Dakujem za pomoc