reklama

1000krát ĎAKUJEM!!!

Lusia , 25. 03. 2010 - 18:51

reklama

MILUJEM VÁS, BABY!!!:D
práve ste mi zachránili život, už som bola vážne zúfalá!!!dva razy sa mi po sebe zrazil krém, jeden som vyhodila, druhý som robila nanovo a aj ten sa zrazil,ale tak, že to ste ešte nevideli!neviem, čo sa stalo, prečo to, lebo vždy robím ten istý /ľahký vaječný od Bohuša/ a doteraz sa mi ani raz nezrazil..zajtra odovzdávam tortu a už som fakt nevedela,čo mám robiť, aj som si poplakala a teraz ma napadlo nájsť si tu, či s tým nemáte skúsenosti, lebo viem, že raz som tu čítala o nahrievaní, ale môjmu krému akosi ani to nepomohlo..
a teraz som tu našla trik s Cerou. 1000krát ďakujem baby za túto radu, tak krásny krém som ešte asi nemala!!!!!!!!!!!!!!!!:DD takže odteraz, ak sa mi zrazí krém, už viem, čo s ním, Cera, Cera,Cera.. Ďakujem, ste geniálne, taká skala mi padla zo srdca, až sa mi ruky chvejú od radosti.:D ešteže Vás mám!!! vďaka!!!
Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

Pozrite si aj


reklama


reklama

Meggie, Št, 25. 03. 2010 - 19:19

Lusia, je to fajn stránka ale ja si nepamätám príspevok o ktorom píšeš. Môžeš byť prosím konkrétnejšia ako to napraviť s cerou? Dík moc

joan, Št, 25. 03. 2010 - 19:34

Ceru, resp. 100 % tuk zohriať a pomaly liať do zrazeného krému. Nemusí ho byť veľa, ide o to, aby sa krém zohrial a tak sa dobre na hladko prešľahá. Dá sa mierne nahriať aj zrazený krém napr. nad parou a znova prešľahať na hladko. Tu niet čo pokaziť a v žiadnom prípade nie do košA. Ešte jedna rada, pri tvarohovom kréme som do zrazeného pridala malú lyžičku pudingu bez varenia (modifikovaný škrob/ a krém bol super. S pozdravom nič nazmar.

mne sa to stalo síce iba raz, ale zachránila som to tým, že som po malom množstve v osobitnej nádobe (2-3 lyžice)najvyšším stupňom mixéra krém postupne rozmixovala a krém bol znova hladký.Slnko Slnko Slnko

Korona, Št, 25. 03. 2010 - 20:49

..pripájam sa k Joan, keď som mala tvarohovú plnku riedku ani nie zrazenú, pridala som doň stužovač šľahačky a krém bol potom výborný. Kvietok Slnko Kvietok

mne ked sa zrazi krem tak si osobitne vymiesam troska smetolu tak aso 20 30 deko a po lyzickach pridavam zrazeny vzdy sa mi da dokopy takze nech sa zadari
Slnko Kvietok Slnko Kvietok Slnko Kvietok Slnko Kvietok Slnko Kvietok

marycka, Št, 25. 03. 2010 - 21:44

mne sa osvedcilo,ze trocha kremu zohrejem v mikrovlnke.skoro vzdy sa mi spoji.ale zistila som preco sami skoro vzdy zrazi.kupovala som v kauflande majzenu taka zlta krabica RUF.odkedy ju nepouzivam mam pokoj.Áno Slnko .

marycka ja tú maizénu používam na podsypávanie a na to je super, krém z nej síce nerobím, ale na zahusťovanie omáčok je tiež Ok Mrkám Mrkám Mrkám

Meggie, Pi, 26. 03. 2010 - 06:46

Katka súhlasím úplne s tebou, tiež ju využívam zrovna takto Mrkám

Katka a Meggie,prosím vás a kolko stojí tá majzéna v kauflande,je lacnejšia ako solamyl?Ja ho používam a je dost drahý.Úsmev Mrkám

Meggie, Pi, 26. 03. 2010 - 08:39

Marianka je to o dosť lacnejšie ako solamyl, cenu ti neviem povedať, je v takej istej cveľkej krabičke ak nie o čosi väčšej, taká žltá je. Na podsypávanie je úplne ideálny. Používam ho len na to alebo do omáčok ak potrebujem prihustiť. Do koláčov ho ale nedávam.

stojí to okolo 24,-Sk /ja som ešte v starej dobe/ ale je to 400 gramov!!!!!Áno

sio, Pi, 26. 03. 2010 - 11:33

ak dobre viem tak 99 centov a je 400 gramová,solamyl je 200

MamaEma, Pi, 26. 03. 2010 - 07:21

dievčatká,nemusí to byť cera,ale akýkoľvek tuk,z ktorého robíte kré,...

erika43, Pi, 26. 03. 2010 - 11:02

400g RUF stojí okolo 26sk a tiež ho používam na podsypávanie marcipánu a zrazený krém dávam tak ako Maryčka na chvílu do mikrovlny a prešľahám.Slnko

marycka, Pi, 26. 03. 2010 - 20:22

uz som aj ja na to prisla,ze nim podsypavam marcipan.preco by som davala drahy,ked staci aj ten RUF.ale som rada,ze sme sa zhodli.clovek sa uci z vlastnych chyb.Lebo stale som nevedela preco sa mi zrazil ten krem.Úsmev Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama