čokoládový krém
Pozrite si aj
Ja kupujem v LIDL 52percentnu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja mám osvedčený recept s varovou čokoládou z Lidla.Je vynikajúca aj do plnky aj na polevy. Do uvareného a vychladnutého pudingu pomaly vmiešam maslo alebo palmarin a pustenú čokoládu a vyšľahám. Je fantastická,taká čokoládovo-čokoládová.Odporúčam!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Také doporučuji čokoládu z Lidlu, opravdu do krémů je výborná.
A cenově také.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja sa pripájam k dievčatám, čokoláda z Lidla je jednoducho fantastickáááááááááá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Holky, prosím vás, nemáte někdo foto té čokolády? Já vůbec nemám ponětí, o jaké čokoládě mluvíte... nebo přesný název a výrobce? Díky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Boli tu fotky aj cokolády,pudingy,stuzovace atd. iba teraz neviem ich nájst ,mozno niekto nájde
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aha, tak já se zkusím podívat...a ta varová čokoláda je čokoláda na vaření? Rozumím tomu dobře?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
cim viac percentna tym je plnka lahodnejsia ja davam tiez 52 percentnu ale mne ju nosia z francuzka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jeremy, v Lidli dostat len jednu 200 gr. varovu cokoladu, urcite ju najdes, ostatne, ak maju Figaro al. ine su 100 gr. Je v takom tmavohnedom obale, som v praci neviem presne jej nazov, ale obsah kakaa ma 52%.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dala som foto do galerie bo medzi mojimi fotkami uvidíš.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jsi zlatá, moc děkuju, tak tuhle jsem ještě nikde neviděla, ale mrknu se po ní...já všude používám čokoládu na vaření Figaro a ta obsahuje 35% kakaa ve 100g...moc děkuji, podívám se.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja pouzivam z lidlu 200gr. je super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
myslim, ze to je tato (podobna je aj v kauflande 50%), je perfektna, aj cenovo.. aj kakao Castelo je uplne uzasne, tmave... tiez z lidla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ako dam foto sem?tak na to som fakt nedošla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ani sama neviem ale ako pises komentar tak tam pod rameckom je take zelene plus s foto, klikni na to a daj si nahrat fotku, a ostatne je presne ako ked sem pridavas foto torty.. teda myslim, mne sa to podarilo az na niektory krat.... kristepane!! teraz som si spomenula, ze tu cokinu mam este v skeneri
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Castelo prestali dovážať do Lidla a ja neviem násť v našich obchodoch také tmavé kakao, všetky sú svetlé . Táto čokoláda je naozaj vynikajúca do varených krémov, ale mne sa zdá že je matná na polevy a dosť ťažko sa mi krájali touto čokoládou poliate zákusky (10 plechov)trvalo mi to večnosť kým som ich pokrájala.
Pridávate do nej ešte niečo okrem cery?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
macis čoko v skeneri ? tak to super nápad. ja friško fotila a potom hodiť ešte do pc. ale scener je šikovnejši
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte šikuľky,

veľmi pekne vás prosím o radu. Chcela by som urobiť tortu s čokoládovým krémom, ale neviem, akú čokoládu do neho dať. Varovú alebo horkú? Máte nejaký osvedčený tecept? Ďakujem.