reklama

Čokoláda do mascarpone plnky


reklama

Akú bielu čokoládu používate do mascarpone plnky? tu od fialovej kravičky Chichocem sa ? Alebo máte lepšiu skúsenosť s nejakou inou?

Pozrite si aj


reklama


reklama

Presne,cooky! Schogetten je naozaj najlepšia. Používala som "lidlácku", ale malo to čudnú pachuť (to je len môj názor, samozrejme). Ešte aj Orion je fajn Slnko

dakujem,vyskusam tentokrat schogotten.a este otazocka.robite z cokolady a smotany parizsku slahacku alebo staci,ked zohrejem cokoladu a pridam k mascarpone a rozmiesam?

Ja topím aj bielu čoko v šľahačke, proste postup tak ako pri klasickej parížskej Kvietok

aj ja robim ako parizsku.len jednu tortu idem robit necakane na zajtra.uz nestiham robit parizsku.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama