reklama

Citronovy parizsky krem????

Renie , 06. 02. 2011 - 13:15

reklama

Ahojte, chcela by som sa vas spytat na jednu vec, mam robit tortu a chceli by mat plnku citronovu ale bez masla, tak som myslela ze by som im urobila nejaky parizsky, len neviem ci sa to da nejako s citronmi kombinovat, dala by som nejako kusky citronu do slahacky ked je uz vyslahana...alebo??mate nejaky dobru napad, alebo recept....vedeli by ste mi poradit???dakujem velmi pekne, prajem prijemny den.

Pozrite si aj


reklama


reklama

a čo tak zesan jogurt+citrónový sunqit /s pomarančovým a mandarinkovým mám dobrú skúsenosť/ nech sa Ti darí Bozkávam Úsmev Úsmev Úsmev Slnko

viki1 prosím ťa nemôžem ta poprosiť o presný recept ako sa robí: zesan jogurt+citrónový sunqit /s pomarančovým a mandarinkovým
Ďakujem ti dopredu

len ma napadlo,šľahačka biela čokoláda a po vyšľahaní pridať štipku kys. citrónovej. Možno aj citron.šťava, len aby nezgrclo po kvapkách pridávať. Alebo tie zesany ako píšu dievčence.

ja by som ho tiež poprosila ak môžem, zo zesanom nemám žiadne skúsenosti , pečiem len pre našich doma a keďže tu na tom fičíte tak by som ho rada aj ochutnala Úsmev

tu je môj recept: studená voda 0,300g, jogurt.prášok 0,100g a sunqit podľa chuti/ 2 alebo 3 dieliky na flaške/ rozmiešať, 0,200g šľahačky vyšľahať a spolu premiešať a plniť. Toto množstvo stačí na jednu malú tortu asi 1,5kg /jeden okruhlý korpus rozkrojený na 3 časti klasická velkosť priemerom 23cm/veľa šťastia babenky Bozkávam Slnko Slnko Slnko Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama