Privítajme jar s časopisom Torty od mamy

Zima, hoci slabá, ale predsa sychravá a mokrá, je už pomaly za nami. O slovo sa začína hlásiť jar a s ňou aj maškrty inšpirované prebúdzajúcou sa prírodou. Zajačiky, kuriatka, jarné kvietky… prinášajú veľa námetov na sladké tvorenie.

V jarnom čísle časopisu na vás čaká 36 neskutočne dobrých receptov na torty a zákusky. A to nehovorím o mnohých fotopostupoch.

Tak ako v minulom období, aj v tomto roku medzi cukrármi stále pretrváva jednoduché zdobenie, tortičky decentne poliate čokoládou (tzv. drip torty) s ovocím alebo veľmi efektné zdobenie s fault line efektom. Nahé torty s kvetinovými dekoráciami sú tiež stále v kurze.

V našom časopise neustále pátrame po nových metódach a trendoch tak v pečení, ako i v zdobení zákuskov a tort. Nebojíme sa nakuknúť ani do zahraničia. Jeden z takýchto receptov spoza hraníc vám prinášame aj v tomto čísle.

Už len podľa titulky časopisu sa máte na čo tešiť. Chcete vedieť ako si môžete aj vy doma upiecť ruskú medovú tortu? Tak to nás v novinovom stánku rozhodne nesmiete minúť.

Ponúkame vám množstvo nápadov na pestré a svieže jarné pečenie. Nájdete tu recepty na jednoduché a osviežujúce cheesecaky, mafiny, či čokoládové tartaletky. Spolu s nami sa môžete vrhnúť aj do náročnejšieho procesu modelovania. Prinášame vám niekoľko fotopostupov na výrobu 3D tort. Psíci, ktorí vyzerajú ako živí.

Jediné čo potrebujete je chcieť vyskúšať niečo nové.

Ak vás už nebaví zákusky si len kupovať, inšpirujte sa naším časopisom Torty od mamy, ktorý si môžete zakúpiť v obchodoch s cukrárskymi pomôckami, v predajniach Kaufland, Tesco, Hypernova či Carrefour. Nájdete nás tiež na pultoch novinových stánkov, na pobočkách Slovenskej pošty alebo si nás môžete jednoducho predplatiť z pohodlia domova a my vám budeme časopis pravidelne zasielať do vašej schránky.

Prvé číslo časopisu Torty od mamy v roku 2020 vychádza už v utorok 10. marca.

 Veronika Šulík, šéfredaktorka

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.