bezlepkova torta
Pozrite si aj
Ja som piekla bezlepkový korpus, mramorový s olejom a bol výborný a krásne narástol /ale pri krájaní je krehkejší/.
Povedali mi, že bezlepkový rýchlejšie oschne, tak preto olejové cesto. Keď som tortu jedla, nespoznala som, že bol z inej múky.
Tak v pohode do pečenia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tiez som robila bezlepkove korpusy, je to chutovo podobne ako s klasickou mukou, robila som piskotu: kolko vajec, tolko pol.lyzic muky a cukru, olej a trosku PDP...krasne narastli aj kakaovy, aj biely korpus, len ten kakaovy bol trocha suchsi...asi ozaj treba viacej oleja pridat...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem kocky,lenze do Bohusovho receptu nejde olej,dat na 10 vajec namiesto 10 lyzic horucej vody,5 lyzic vody a 5 oleja?Myslite ze to bude ok?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím stále bezlepkový... napr. 5 bielok, 10 pl cukru, pridať žltka, 10 pl MIX C, PDP (1 ČL dr.o + 1 ČL bezlepkovy PDP), 1 PL oleja a na zaver ešte 5 PL vody...a je krásny... a vôbec necítiť že je bezlepkový...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte babulky,mam objednavku na bezlepkovu tortu,zakaznik si donesie muku,no doteraz som nemala moznost piect s takouto mukou.Mate prosim vas niektora skusenost s bezlepkovou mukou?Ako sa s nou pecie,chcem spravit Bohusov nastavov.piskot.Vyrastie mi to cesto pekne?Mam obavy...