reklama

aký cukor do plnky


reklama

Prosím o radu ,hľadám v príspevkoch ale nenašla som to. Pri vymiešaní plnky
maslo +pr. cukor (považský) je veľmi cítiť ten cukor na jazyku. Dá sa to nejako odstrániť?

Pozrite si aj


reklama


reklama

Korona, Pi, 14. 12. 2012 - 00:29

...a čím je cítiť, lebo považský je práveže najjemnejší? Vyplazený jazyk

dadika, Pi, 14. 12. 2012 - 07:44

Mne sa zdá, že si krátko šľahala a cukor sa ti nestihol rozpustiť, alebo je toho cukru veľa a už sa nemá v čom rozpustiť - tak pridaj ešte trochu masla a poriadne prešľahaj. Nech sa ti darí Slnko

Ja zvyknem pridávat cukor do pudingu, ktory varim, cize prejde varom. Potom pudingovu masu vyslaham s maslom a je to ok Úsmev Úsmev

jankaso, Pi, 14. 12. 2012 - 10:03

ďakujem za odpovede, pre Koronu- cukor cítit ako jemný piesok, najskôr bude mať pravdu dadika. Ivana11111- je to dobrý nápad ale ja som nechcela pudingovú plnku.

tibora, Pi, 14. 12. 2012 - 20:22

ja pouzivam cukor z Lid..lu ....ten je jemnejsi a nema ani jemne krystaliky Pohoda Úsmev Pohoda Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

Gitula, So, 15. 12. 2012 - 12:50

ja používam koruny ale dobre prešlahať a neni cítiť Objímam Objímam Objímam

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama