aký cukor do plnky
Pozrite si aj
...a čím je cítiť, lebo považský je práveže najjemnejší?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mne sa zdá, že si krátko šľahala a cukor sa ti nestihol rozpustiť, alebo je toho cukru veľa a už sa nemá v čom rozpustiť - tak pridaj ešte trochu masla a poriadne prešľahaj. Nech sa ti darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja zvyknem pridávat cukor do pudingu, ktory varim, cize prejde varom. Potom pudingovu masu vyslaham s maslom a je to ok
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem za odpovede, pre Koronu- cukor cítit ako jemný piesok, najskôr bude mať pravdu dadika. Ivana11111- je to dobrý nápad ale ja som nechcela pudingovú plnku.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ako plnku chces pouzívat cukor s maslom????
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nie, dávala so ešte nutelu a čokoládu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja pouzivam cukor z Lid..lu ....ten je jemnejsi a nema ani jemne krystaliky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja používam koruny ale dobre prešlahať a neni cítiť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím o radu ,hľadám v príspevkoch ale nenašla som to. Pri vymiešaní plnky
maslo +pr. cukor (považský) je veľmi cítiť ten cukor na jazyku. Dá sa to nejako odstrániť?