reklama

aka plnka??

zuzia , 26. 07. 2010 - 19:56

reklama

ahojte :))
viete mi niekto poradit nejaku dobru plnku do poschodovej torty bananovo broskynova???som zaciatocnik a este som takuto kombinaciu nerobila a bojim sa ako to udrzi ked to mam mat poschodie???Mlčím Úsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ja k banámom dávam parížsky krém a je to vynikoš kombinácia a korpus robievam buď vanilkový alebo čokoládový, hodí sa aj ten aj ten a aj k tým broskyniam by som dala ten parižák. Na pol litra šlahačky ide jedna varová čokoláda 100g, ja používam rastlinnú šlahačku ken presto, a čokoládu figaro alebo orion. Len spolu prevariť, kým sa rozpustí čokoláda, odstaviť a potom po riadnom vychladnutí-najlepšie cez noc vyšlahať a natrieť na tortu.

Sausen, Po, 26. 07. 2010 - 21:50

ja by som urobila vanilkovo smotanovu s bielou cokoladou,puding a do toho rozpustit bielu cokoladu a vmiesat maslo a plnit bananmi a broskynami a tiez taky isty lekvar by som asi pouzila a vanilkovorumovy rozvarÚsmevmoze byt aj tvarohova myslim,tam sa vzdy hodi ovocie,tvaroh,maslo a puding a naukladat ovocko,nech sa dariKvietok

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama