reklama

Znova sa topíííííííííííí:(

pavla3 , 28. 11. 2011 - 21:03

reklama

Pozravujem srdecne Slnko malo pisem otazky skor studujem vase rady, na svadobnej torte sa mi potah topil pod pudin. kremom,tak som asi pol roka pouzivala iba parižak alebo maslo s cukrom aj ked nerada pod potah, no ale nedalo mi a tak som citala a citala a studovala vase rady Áno a skusila som znova podla rad uvarený husty pudin.+ maslo 1:1, som sklamana Smútok znova sa potahovka topila, PDT, PDT special, dakujem vam za vase vypocutie a nazor, pekny vecer Úsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

pavla3,ja VŽDY pod poťah-akýkoľvek,dávam tenuličkú vrstvu vyšľahaného masla s cukrom-dokonca aj pri parižáku...ja sa radšej takto poistím,keby náhodou...tú vrstvu pod poťahom ani nik nezbadá...nech sa ti darí Objímam

už to tu bolo viac krát spomenuté, že PDT "neznáša" tekutiny v akomkoľvek pomere...

pavla3, Po, 28. 11. 2011 - 21:24

dakujem ,mončulik mas pravdu radsej to poistit, aku potahovku pouzivas?

pavla,ja používam najmä mliečny marcipán-a ten ma vycvičil Chichocem sa ale aj smartflex,želatínovú poťahovku,mala som už aj PDT aj špeciál-no PDT mne nevyhovuje vôbec Hambím sa a ja vždy dávam tú miny vrstvu vyšľahaného masla s cukrom,ale môžeš aj heru,a môžem pokojne spať-neexist,aby sa topilo(ešte sa to proste nestalo,a to som robila tento rok cca 200tortičiek Chichocem sa )
Nech sa ti darí Objímam

Petina, Po, 28. 11. 2011 - 22:18

No neviem, ja som tieto problémy ešte nemala... PDT používam stále, robím falošný parižák, maslovo pudingové plnky. Naposledy karamelovú a to: 2 pudingy s 600 ml mlieka, 1 prevarené salko, 3 maslá. A v pohode. Ak si si neni istá do zvyšného krému, ktorý ti zostane na obalenie torty zašľahaj 1 maslo. Je to menej pracné ako maslo s cukrom. Toť môj názor...

dagaz, Po, 28. 11. 2011 - 23:17

no ja pouzivam len PDP a special, pod potah vecsinou davam ten krem ktorym aj plnik akurat do neho zaslaham este maslo...aby tam bol vecsi podiel masla ako mlieka,popripade vyslaham lem maslo s cukrom ale to len v tom pripade ak sa mi neostane plnka a zatial sa mi nic netopilo....ani v najvecsich teplotach.,....nech sa dari:)

sona7, Ut, 29. 11. 2011 - 06:31

mozno bol tenky potah, lebo ja davam aj pudingovy krem..

ja robím z velvetom - poťahujem a tam kľudne môže byť klasický pudingovo-maslový 1:1 a aj poťah napr. 2 mm a nič sa netopí a ani netrhá.

treba pod ňu asi fakt len viac masla prišlahať.

AnaP, Ut, 29. 11. 2011 - 13:07

Pavli,keď dáš pod poťah pudingový krém,v ktorom neprevláda tuk,tak čakaj vždy galibu.Najistejší je krém šľahaný nad parou ,alebo potierať povrch torty tak ako píšu dievčence.Je tu toho dosť popísané ,tak si to prelúskaj.Nech sa Ti darí Zlomené srdce Anka

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama