reklama

žltková poleva


reklama

babenky aký mate názor na žltkovú polevu,myslím na to že tam idú surové žltka ďakujemÚsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

100 rokov robia koláč so žĺtkovou polevou naše babičky a prababičky a je to tak dobré, načo to teraz riešiť? takýto koláč robievam pravidelne a nikdy v živote nikomu nič nebolo, keď ho robím na sviatky, tak ho jeme aj 6 dní a platí pravidlo, že čím je starší, tým je lepší Veľký úsmev Je tam predsa kopec cukru, ktorý pôsobí ako stabilizátor.. A ak narážaš na salmonelózu a pod., tak tá sa nachádza na škrupinke vajíčka, nie vo vnútri, čiže to už je o dezinfekcií rúk po styku s vajíčkami... A ešte jedna vec ma napadla, v živote som nemala salmonelózu - a to u babičky sme jedávali tiež koláče takého typu, chovali sa prasce a pod., u mojich rodičov podobne a odkedy mám svoju domácnosť, tiež sa u nás nič také nevyskytlo a to môj muž miluje občas len tak si vymiešať žĺtka s cukrom v pohári (blee Chichocem sa ) a na posedenie to zjesť... Salmonelózu mal akurát tak môj syn a ten ju dostal v škôlke...

tak tak je to, ja ho poznám od malička a je môj oblúbený a veru ho robievam aj ja doma, a je to lahôdka, a myslíš že po rozbití vajíčka si všetci pri varení a pečení umývajú hneď ruky?

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama