zehlicka na tortu
Pozrite si aj
no urcite je zehlicka velka pomoc,rukou sa torta zohrieva a trosku deformuje.to je moj nazor.A urcite si davam zalezat uz pri potierani torty,je menej prace pri potahovani.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ked natries tortu kremom, daj ju schladit a potom na nu poloz papierovu kuchynsku utierku a vyhlad rukou. Odlep ju a priloz na ine miesto a zase vyhlad az kym nevyhladis krem na celej torte. Bude to krasne hladke a neboj sa,krem ti dole nezide. No a potom potahuj pekne zlahka.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zehlicka na je taku vec perfektnaaa...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ale veď papierové vreckovky sú vzorované...Neotlačí sa to????? Ja som teda za žehličku. Odkedy robím s ňou je to 100 a 1 ako sa hovorí. Rukami tak tortu nikdy neuhladíš...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja keď nakrémujem, tak tortu prikryjem igelitovým sáčkom jemným, poriadne uhladím a dám stuhnúť na noc, potom poťahujem a žehlím
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem vam, tak ja teda asi kupim tu zehlicku. A vedeli by ste mi nejaku odporucit? Nechapem aky je rozdiel v tom, ci ma zehlicka oble, alebo hranate hrany. A zalezi aj na hrubke potahu? Teda, myslim to tak, ze ak dam hrubsiu potahovku bude to potom krajsie uhladane?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja mam z Wiltonu,co ma jednu stranu zaoblenu a som s nou spokojny.V T-fornaxe stoji okolo 6€,ale eznesa cena pohybuje 10-11€.A zalezi aj od hruky potahu,ak je velmi tenka potahovka,nevyhladis ju idealne,ale tie 3 mm ako pises stacia.A samozrejme,zalezi aj od druhu potahovky.S WI sa robi lahsie a moze byt potahovka tensia u ostatnych asi rabsej nejaky milimetrik viac.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja ju stale neviem pouzit skor si to pokazim aj co sa tyka hran ....asi som lava
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
http://www.cukrarskepotreby.sk/product.php?id_product=212 ....ja používam túto....bola to moja prvá kúpa a nelutujem....adamira a ako potom hladíš torty, ked ich máš také pekné ?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte. Chcem sa poradit s vami skusenejsimi. Mam za sebou 3 torticky, kruh, srdce a poschodovy sesthran. Na prve 2 torty som na potahovanie pouzila MMF, na poslednu K2. Potiahla som to v pohode, ale na tortach zostali take vypukliny, urcite viete co myslim. Hladila som to iba rukou. A na sesthrane sa mi zase akoby zaoblili hrany. Da sa to vsetko vyriesit pouzitim tych hladitok, alebo to treba robit uz nejak pri davani kremu? Lebo krem som dala krasne, dlho som sa s tym hrala a mam dojem, ze bol uplne dorovna (teda v ramci moznosti
). Potahovku mam asi 3 mm hrubu. Dakujem vam za rady a tipy 