ahoj, ja som robila schwardwaldsku tortu, a išli tam 3 šlah.smotany a jeden ten stužovač, mala som ten isty priemer ako ty, dvakrat prerezany, takže ked ty tam maš ešte aj tu kyslu smotanu, v pohode vystači, a ten stužovač som robila presne podľa navodu: najprv vyšlahať šlahačky do tuha plus kysla smotana a zvlašť v miske väčšej som vyšlaha la metličkou stužovač s vodou - studenou podla navodu, šlahala som asi pol minuty a vyzeralo to ako ked ideš miesiť bielka s cukrom , no a potom som tam pridavala šlahačku po velkych lyžiciach a stale miešala metličkou a miešala až kym som tam nedala celu smotanovu zmes.a bola super sa podarila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte všetci, prepáčte mi ale znova sa na Vás obraciam s prosbou o radu. Prvý krát idem skúsiť šľahačkovú plnku. Prečítala som toho veľa ale to čo chcem ja, sa spomína len okrajovo a po niekoľkých stránkach ma prešla trpezlivoť (aj pri mojom superrýchlom nete). No, chcem ušľahať cca tri šľahačky + 1 kyslá a klásť čerstvé jahody. Kúpila som si želat. stužovač za studena od Dr. Otekera. Len teraz neviem či je dosť jeden. Budem mi toto množstvo stačiť na štvorec 22 cm 2xprekrojený + vrch a boky? Mám ten stužovač len metličkou zmiešať so šľahačkami alebo mixérom? Ďakujem vám za odpovede.