
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
také môžem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mňam a recept nebude?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zebra rezy.
250 g kokosovej mucky,400g pras.cukor,100g susene mlieko,1salko,1lyzica mlieka,pras.cukor na
podsypanie.
Krem.240g pras.cukor,8 lyzic mlieka,1cera,3 balicky cokoladovy pudingovy prasok.
Najprv si urobime krem a nechame ho vychladnut.
V mlieku rozmiesame pudingove prasky.Nad parou v miske za staleho miesania rozpustime ceru ,cukor pridame v mlieku rozmiesane pudingy a uvarime husty krem.Kym nam chlladne krem urobime si cesto.
Zo salka, cukru,kokos.mucky, susen.mlieka a lyzice mlieka urobime cesto,ktore rozdelime na 3 casti.Dosku posypeme cukrom.Jednu tretinu cesta na cukre rozvalkame na velkost plechu ja to robim na plech 25-40 a pomocou valceka ho prenesieme na plech.Na cesto rozotrieme polovicu vlazneho kremu.Postup opakujeme s druhou castou cesta,natrieme ju kremom a zakryjeme tretou castou cesta.Jemne pritlacime,aby neboli vnutri bubliny a polejeme cokolad.polevou.
Krajame ich az na druhy den.Moja rada:Ak sa vam nedari cesto rozvalkat na doske, tak ho skuste rozvalkat medzi dvoma mikroten.sackami a tak prenasat.Niekto to robi tak,ze miesto kremu tam dava cokolad.polevu .Ja som to este naskusala.Na pripadne otazky rada odpoviem Paulina.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky