
Komentáre
krásne zákusky. museli byť s nimi určite spokojní. Zaujímavá poleva na punčovom. Ako to robíš.To je cukrová poleva?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jsou naprosto úžasné až oči přechází(brokenheart) (brokenheart)
(brokenheart)
(brokenheart)
(brokenheart)
(brokenheart)
(brokenheart)
(brokenheart)
(brokenheart)
(brokenheart)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Sú nádherné a tá ozdoba, to muselo byť práce. To je škoda aj zjesť takú nádheru.
(brokenheart)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyzeraju užasne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To je nádhera!!! Si šikulka. Prosím ťa z čoho sú tie melóniky a ako si ich urobila?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak to je naozaj nadhera ale skôr by som urobila 3 torty.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Melóny
250 g masla, 250 g práškového cukru, 200 g sušeného mlieka zmiesime a rozdelíme na dve rovnaké časti.
Jedna časť hmoty cca 300 g zostane bielej farby a do druhej časti pridáme červenú
potravinársku farbu.
Z červenej hmoty urobíme 10 guľôčok, ktoré dáme na 10 minút do mrazničky.
Bielu hmotu rozdelíme na 10 častí, rozvaľkáme a oblepíme okolo červenej guličky a opäť dáme na 10 minút do mrazničky.
Zelená hmota:
300 g mletých orechov, 300 g práškového cukru, 1 bielok a zelenú potravinárskej farbu zmiesime, rozdelíme na 10 rovnakých častí, rozvaľkáme a dobre prilepíme na bielu guľku. Obalíme v jemnom kryštálovom cukru a znovu dáme do mrazničky na 10 minút.
Potom každú guľku pokrájame na 8 časti a rozpustenou horkou čokoládou pomocou špáradla alebo mikroténového sáčka, v ktorom sme rozpustili v mikrovlnke čokoládu, urobíme zrniečka.
Môžeme urobiť aj kokosové melóny z:
250 g kokosu, 1 Salka, 100 g sušeného mlieka a 150 g práškového cukru. Postup je taký istý ako pri orechových melónoch.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ano,na puncovom je cukrova poleva.Robim ju tak,ako aj cokoladovu,ze najprv nelejem polevu a hned rychlo,aby to nestuhlo nataham ciarky a potom taham jemne nozom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no tie sú nádherné
škoda jesť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujeme za receptík.zákusky sú neskutočne krásne klobuk dolu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ak by si niecomu nerozumela rada vysvetlim a dakujem pekne.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nemá to chybu!!!...dík za recept...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
EXCELENTNÉ !!! SUPER NÁDHERNÉ
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nádherné zákusky!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nenachadzam slov - nadhera
A tie v kosikoch su ake?Ak budes taka dobra ,receptik aj na tie.Dakujem.:
-*
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
MarikaF preco tie slzy...??Dam receptik neplac na mysli mas tie v kosikoch co su v strede pri ananasovom zakusku?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Annaboros,ja myslim na vsetke co su v kosikoch - su tak nadherne - pastva pre oci.Ak bude s taka laskava a najdes si cas,poprosila by som receptik.Dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nadherne vytvory na
...,chcem sa spytat ake velke asi maju byt tie gulicky na melony ak mozem poprosit
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Moja veľká úcta ,tak na túto chutnú krásu treba dar od Boha.
Dcéra vedľa mňa slzí ,že ju na tú svadbu nepozvali
.
Pekne prosím na tie čokoládové košíčky s malinami recept.
No ja sa neviem vynadívať aj na tie marhule ,hubky a čokoládové košíčky v strede ,ale zas nechcem byť tak drzá.
No ,keby si si postupne našla čas . Budem vďačná
Ďakujem za recept na melóniky . Určite vyskúšam.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádhera, neviem sa vynadívať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak na toto by som ani ja nervy nemala vyzerá to úžasne,obdivujem krásnu výzdobu a toľko druhov niektoré vidím prvý krát a sama neviem čo ktoré je klobúk dolu pred takouto výrobou
na pohľad vyzerajú fantasticky a určite aj chutili
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...máš nádherné zákusky a neskutočný talent, ďakujem za receptík a teším sa na ďalšie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem Vam velmi pekne za pochvalu,isto Vam poskytnem dalsie recepty,len musite pockat aspon do soboty.Som dost vytazena v praci a nestiham.Urcite Vam recepty dam,aby ste mali co robit aj Vy nielen ja.. Dima tie gulicky na melony by asi mali byt velke,ako mensie marhule t.j.priblizne.Ak si to cesto z pras.cukru a sus.ml.a masla rozdelis na polovicu, jedna ostane biela a druhu zafarbis na cerveno,tak potom si urob sulok a rozdel na 10 casti vlastne vsetko delis na 10 casti aj bielu aj zelenu masu.Nech sa vydaria.Trpezlivost treba pri krajani.Nesmu byt ani velmi stuhnute,lebo sa drobia ani velmi makke,lebo sa zle krajaju.Vyber ich z chladnicky,nechaj pri izbovej teplote aspon hodinku a tak krajaj.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nenachádzam slová ktoré tu ešte neodzneli.Je mojim velkým snom niečo tak nádherného dokázať.Velmi by si ma potešila s tými receptami a aké sú tam druhy zákuskou.Sklánam sa pred tvojimi rukami.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nedá mi nekomentovať.sú všetky úúúúúžasnéééé
,ja nemôžem prestať pozerať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jeziiiiiiiiiis tak toto nema chybu hlboka poklona ....a neverim,ze niekto ma toooooolko trpezlivosti a tak sikovne ruky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
fantastické
jedna nádhernejšia ako druhá
no a
gratulujem
obe sestry máte zlaté ruky a svätú trpezlivosť
ste šikulky
za recept ďakujem a na ďalšie sa teším
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Anna tak toto ma ohúrilo, ja som si doteraz myslela že snáď krajšie ako moja maminka nik nepečie, veď ona sa s nimi toľko napiple. ale toto...
isto chutné a ako pritom vyzerajú...si úžasná detailistka. aj na tých koláčoch na iných tvojich fotkách to potvrdzuješ. vzdávam hold nad rozmanitosťou akú moje oči nevideli a pestrosť a vyzdobenie. ďakujem za recept, isto skúsim. a ak ťa ešte môžem otravovať, akými potr.farbami farbíš...(tekuté,práškové,gelové)
toto sú ZÁKUSKY za 5*****.
tie hríbičky sú tak podarené
a z ostatných koláčov viem pomenovať asi len ten punčový. sa teším na dáky rozpis s receptíkmi...budeme ti 100krát zauzlené... Šikulka jedna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem MataM za pochvalu, ani neviem ci az taku zasluzenu,ked to pozeram kolka krasa je tu na tychto strankach Farby pouzivam praskove a idem tu dat dalsie recepty,takze mozes mamke svojej ich poskytnut...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
V tych kosickoch v strede su odliatky z cokolady mliecnej,ale moze byt aj biela,horka+salko varene(cca 2 hod)urcite to moze byt aj nutela+mozu tam byt nejake lieskove oriesky a mandle.Toto vsetko nalievam do plastoveho obalu v ktorych su kinder vajicka v obchode naukladane.Najprv dam toska na dno cokolady a dam to stuhnu do chladnicky az potom tam davam tieto ostatne ingrediencie,ako salko lieskovy oriesok a zalejem to cokoladou.Dam to stuhnut potom to vyklopim a ozdobim.Je vidiet to zdobenie.Mozete pouzit vlastnu fantaziu pri zdobeni.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Z tejto hmoty so mozete tvarovat vsetko co Vas len napadne hribiky,marhulky,jablcka,hrusky...
15 dkg krys.cukru prevarit s 1 dcl vody a nechat vychladit
15 dkg pras.cukru,1 vanilku(ja davam aj viac),15 dkg suseneho mlieka a 25 dkg kokosovej mucky
Vsetky tieto ingrediencie zmiesime s tou sirupovou vodou.Ja tam este pridam nejaku aromu bud rumovu,puncovu,aku mam po ruke Ak by masa bola husta pridam troska vody.Ak robim hribiky, potom klobucik macam do cokolady(tu na obrazku co su hribiky, klobuciky som davala do kakaa,ale osvedcila sa mi radsej ta cokolada) a nozicku do zeleneho kokosu,ale aby sa kokos nalepil namacam to do vody riadne studenej.Potom do kosicka som dala troska cokolady na dno a vlozila hribik,aby drzal.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Chela by som vediet z coho robite hribiku hlavicku a nozicku?A ako robite tie hrusky jablcka,broskyne a ako na ne davate potravinarsku farbu?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Orechove spice
30 dkg mletych orechov
30 dkg pras.cukru
1,5 az 2 bielka podla velkosti vajicka,aby hmota nebola riedka a aby sa nelepila
Zmiesime a pouzijeme formicku v tvare ulika.Formicku je potrebne stale vysypat preosiatou struhankou,aby sa nam nelepilo.Takto ich necham do druheho dna,aby vyschli a potom ich plnim uvarenym salkom(ccc 2-3hod)moze to byt aj nejakym cokoladovym kremom.Polievam ic mliecnou cokoladou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tie minonky s tou malinkou to som upiekla piskotu 7 az 8 vajicok
Krem- 15 dkg masla
3 zltky,15 dkg pras.cukru.1 1,5 dcl mlieka 15 dkg orechov,5 lyzic rumu
Maslo vymiesame s cukrom a zltkami.Po vymiesani pridame mlieko,orech,rum.
Piskotu pokrajame na kocky,primiesame krem a tvarujeme co len chceme.Ja som robila gulicky poliala cokoladou a ozdobila malinkou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mile zienky.Ak by ste toho sladkeho mali uz dost,dam Vam recept na vyborny salat.Urcite na mna nebudete nadavat.Je vynikajuci.
IRKIN SALAT
Suroviny:
-konzerva zavaraneho zeleru (dostat v Kauflande)
-konzerva kuskoveho ananasu
-konzerva kukurice
-4 vajcia uvarene na tvrdo-pokrajat na kocky
-2 jablka-nakrajat na kocky
-1 majoneza
-2 az3 pory naktajat na kolieska
-200 g tvrdeho syra postruhat(struhadlo na jablka)
Uvedene suroviny ukladat do misy na seba v poradi,ako je uvedene.
Dodrzat poradie!!!
Dat schladit do chladnicky na 12 hodin.
Az potom premiesat. DOBRU CHUT!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
v´daka za recepty a rady napísala by si prosím ťa ešte čím poťahuješ tie marhule v´daka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
veľmi pekne na stokrát ti ďakujeme....idem hneď odpisovať...ešte raz dík.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
HelkaT marhlule nie su nicim potahovane,to ja tu masu zafarbim s potr.praskovou farbou na oranzovo a uz len robim gulicky.Potom este nozikom na pol gulicky urobim ciarku(ako na pravej marhuli)a na vrch dam uz iba listocky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prosím a to sušené mlieko, ktoré používaš???
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Susene mlieko pouzivam odtucnene
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
su perfektne idem piect na svadbu tak si nieco vyskusam dufam ze sa podari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
anaboros - veľmi pekne ďakujem!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vemli pekne dakujeme za super receptiky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no na toto by som ja asi nervy nemala vytvoriť takú krásu, sú parádne, škoda že sa nedajú ochutnať
