reklama

Red velvet cake- alias - Červený zamatový koláč

Pridal/a Sydnuska dňa 18. 03. 2012 - 16:21

Chcela som vyskúšať tento americký zákusok/tortu, pretože som veľa krát videla v Cake Boss aj v Bajecnych dortoch. Mna chutovo neocaril.
Recept mam odtialto: http://www.joyofbaking.com/RedVelvetCake.html

Red velvet cake- alias - Červený zamatový koláč, torta, Zákusky, Sydnuska, 1

reklama

reklama

reklama

Komentáre

nanaa, Ne, 18. 03. 2012 - 16:24

ja som ho uz tiez skusala, no tiez mi nechutil, ale tebe sa vydaril lepsie ako mne Chichocem sa , supeeeeeeeeeeeeeeeeeer Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Áno Áno Áno Áno Áno Áno Áno Áno Áno Áno Áno Áno Zlomené srdce

nie som vobec spokojna, cesto je velmi jemne drobive. Preto to amici nepecu v jednej forme, lebo sa to neda pekne prekrojit. Pecu to radsej vo viacerych formach a maju po probleme. Veľký úsmev takze nikdy viac, hej? Veľký úsmev

Miika, So, 09. 02. 2013 - 11:41

mala som dva pokusy na red velvet a treba sa s tym korpusom trochu vyhrat, cize ho piect na papieri na pecenie a dat von z formy az po uplnom vychladeni, lebo inak je naozaj hrozne jemnucky a mriezka na ktoru vyklopis korpus sa zarezava do korpusu pri chladnuti. A samozrejme odporucam piect v dvoch identickych formach, napr. 22-24cm priemer a po vychladnuti a napr. aj vychladeni v chladnicke/mraznicke prekrajovat a kraja sa uplne krasne, napr. 3cm korpus som krasne prekrojila na dva 1,5cm vysoke.


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama