Chcela som vyskúšať tento americký zákusok/tortu, pretože som veľa krát videla v Cake Boss aj v Bajecnych dortoch. Mna chutovo neocaril.
Recept mam odtialto: http://www.joyofbaking.com/RedVelvetCake.html

Komentáre
nie som vobec spokojna, cesto je velmi jemne drobive. Preto to amici nepecu v jednej forme, lebo sa to neda pekne prekrojit. Pecu to radsej vo viacerych formach a maju po probleme. takze nikdy viac, hej?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mala som dva pokusy na red velvet a treba sa s tym korpusom trochu vyhrat, cize ho piect na papieri na pecenie a dat von z formy az po uplnom vychladeni, lebo inak je naozaj hrozne jemnucky a mriezka na ktoru vyklopis korpus sa zarezava do korpusu pri chladnuti. A samozrejme odporucam piect v dvoch identickych formach, napr. 22-24cm priemer a po vychladnuti a napr. aj vychladeni v chladnicke/mraznicke prekrajovat a kraja sa uplne krasne, napr. 3cm korpus som krasne prekrojila na dva 1,5cm vysoke.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som ho uz tiez skusala, no tiez mi nechutil, ale tebe sa vydaril lepsie ako mne
, supeeeeeeeeeeeeeeeeeer
