Tak babenky, konečne som sa dostala k odskúšaniu aspoň tretinovej dávky na likérové špice, pretože môj svokor ich zbožňuje. Zatiaľ som si nekupovala klasickú špičku na vytláčanie, lebo som nevedela, či sa mi hmota podarí. Striekala som ju len na malé okrúhle piškóty, preto majú len cca 5-6 cm. Krémik prekrásne držal. Skombinovala som postup a množstvo surovín s receptom od Keli a od Hery z českej Dortom.... Veeeeeeeeľmi krásne im ďakujem. Polievala som čoko lyžicou a žiadalo sa mi ich trošku dozdobiť
A viem iste, že v zime ich je dobre robiť - šup s nimi na balkón, aby stuhli
a už sa nebudem báť ich robiť - len to dlllllhééééééééé šľahanie, kým sa tuk spojí s celou hmotou, uuuuuuufffffffffffff

Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem pekne anasul
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem ale na Tvoje tortičky sa nechytám
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky