Jahodovo - smotanový zákusok so želatínou

Popis

Osviežujúci zákusok

Jahodovo - smotanový zákusok so želatínou - recept

Zhrnutie

Výnos
plech
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

Inštrukcie

Piskota:

  • 5 vajec
  • 5 PL  kryštálový cukor
  • 6 PL  výberovej múky
  • 1 prások do pečiva

Krem: 

  • 250 gr maslo,
  • 2 zakysané smotany,
  • 500 gr tučneho tvarohu,
  • cukor podla chuti

Bielka vyšľaháme s cukrom, zľahka primiešam žltka  a múku a korpus  upečieme

Vyšľaháme dobre maslo s cukrom, pridáme tvaroh a smotanu a dôkladne vyšľaháme na krém. Rozotrieme ho dáme na upečenú piskotu a na chvíľu dáme do chladničky,aby krem trosku stuhol.

Na krém poukladáme čerstvé jahody a vrch zalejeme želatinou pripravenou podľa návodu a dáme na noc stuhnúť do chladničky.

Plech musí byt hlboký,aby vám želatina nevytiekla. DOBRU CHUT.

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení
 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.