zákusky - odliepanie
Pozrite si aj
No i ja som nevedla ani za svet prísť na to prečo
u mňa to bolo preto, že som z upečeného plátu nestiahla tú šupku
už ju sťahujem a krém drží na korpuse
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
.... a tak...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
buď stiahnúť šupku , z ktorej ja robievam kokosové guľky , dám do toho trocha orieškov , kúsky čokolády, džemu ,trocha rumu , krému a pridám okrojky a do vnútra guľky viem pridať aj višňu. Obaľujem v čokoláde a potom v kokose .
Alebo ak podsypávaš plech , tak treba oprášiť aj prebtočnú múku ktorá zostane na plátoch .
Rezy je dobré aj zaťažiť , aby sa lepšie spojili
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zatazujes isch niecim a ich das do chladnicky stuhnut. ja ak robim zakusok a na vrchu je dalsi plat cesta tak na na rch dam paier a dam dalsi plech a do blechu este nieco ako napr 2kg miky aby sa mi lepsie zatazul kolac potom je krasne vyrovnany a stabilny neodlepuje sa mi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
áno zatažujem ich, a dokonca dávam dole z nich aj tú šupku.
ale ja zákusky trochu kropim rumom alebo kavou ..... aby neboli platy suche može to byt aj tym ???
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
neviem či to môže byť tým , skôr by som povedala že nie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, som tu nová a tak by som vás chcela pozdraviť a poďakovať za takúto super stránku kde začiatočníci môžu získať veľa skúsenosti.


vrchný plát sa mi oddeluje (odliepa) od plnky. viete mi poradiť kde robím chybu ? Zákusky zaťažujem a aj tak mi to nepomáha. Počula som aj pár takych názorov že mám chladničku na vysokom stupni chladenia že to môže byt aj preto je to možné ??? Ďakujemza vaše rady

No a teraz idem písať k veci môjho predmetu
Už niekoľko krát som piekla menšie množstvo zákuskov, som ich naplnila a dala do chladničky, no pri krájaní sa mi zákusky oddelujú.