reklama

Višne z griotky

Palmi , 23. 09. 2011 - 14:30

reklama

Ahojte,
viete mi poradiť prosím, či dávate višne z domácej griotky do krému, keď áno, ako ich uskladniť, aby sa nepokazili. Keď ich nechám len tak vo fľaši bez griotky asi sa pokazia alebo v mrazničke?
Viem najbezpečnejšie uskladnenie je skonzumovať ich Chichocem sa , ale predsa nejaký iný spôsob by som rada privítala. Ďakujem Slnko

Pozrite si aj


reklama


reklama

Keď použiješ višne, ostane ti len griotka, nie? Pohoda
Ale ak sa pýtaš na višne, mali sme teraz doma také čo boli len do polovice zaliate a akurát tie vrchné trochu obschli ale nič im nebolo. No používala by som to už len doma do niečoho kde to nevadí. Úsmev

ja ich uskladňujem v griotke... zlejem, čo sa dá a zvyšné višne dám do zaváraninového pohára a zalejem griotkou.. až keď ich použijeme/zjeme, potom zlejem zvyšnú griotku... potom sú dobré aj o rok Áno

emillka, Pi, 23. 09. 2011 - 16:52

Keď zleješ griotku, višne môžeš dať do mrazničky a potom použitť, mam to vyskušane.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama