vianočné:)
Pozrite si aj
no ja by som korpusy na dva mesiace do mraznicky nedavala, uz to ma inu vonu. Najviac 2 tyzdne mam vyskusane a je to O.KAle dlhsie ja nedavam.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
z mrazáku to nikdy nie je také ako čerstvo upečené...
to je môj názor....
inak ja osobne na sviatky nikomu nepečiem... len pre nás. lebo tá naháňačka okolo pečenia mi úplne zoberie radosť a potom nič nestíham....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jejdanečky, ale tu som sa dočítala, že korupusy z mrazničky sú ako čerstvé, tak teda ako to je?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ak sa mozem pridat tak cerstve je vzdy len cerstve, a hlavne svedomie ciste.....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Presne tak
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Marcellina, upiecť korpus nieje tak ťažké a ani náročné na čas dá sa to stihnúť aj pri malom dieťatku takže si to vyskúšaj a čerstvé je stále čerstvé
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no mám to ale 14 kartonov, tak uvidíme
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobrý dievčatá idem vás poprosiť šikovnice ako piecť na vianočné siatky.Cítala som že korpusy sa môžu piecť aj dva mesiace popredu držať v mrazičké, takto by som to mohla toho roku pri malej hádam aj stihnúť nevedela som že sa to takto môže, je to pomoc
A kedže je tu strašne veľa receptom na korupusy popísala som už hodne a nikdy sa neviem rozhodnúť aký upiecť, škoda že tu neni zopár a takých naj naj naj
zle sa vyberá ked sa niektore len minimálne odlišujú ale mňa to už popletie
. Takže šikovnice čo pečiete na Vianoce, aký korpus odporúčate, prípadne ak je v receptoch stačí názov koláča a ja si odpíšem
krém zrejme nad parou alebo môže byť aj iný čo vydrží?
a posledná otázka ja viem že všade je to iné ale koľko pýtať za kartom a koľko tam je kusov?
ja som dva roky dozadu pýtala 700sk za 120ks krémové aj suché, čo nato poviete?
vopred veľmi pekne ďakujem
