reklama

veterniky surove zvnutra

Sausen , 29. 06. 2011 - 14:55

reklama

Dievcata recept mam z tejto stranky,veterniky su krasne,nadychane,ruzovucke,mala som ich v rure cez 40min a ked som ich rozkrojila su akoby polosurove.. hladam v prispevkoch,len nic take som zatial nenasla,budem pokracovat,ale mozno mi rychlejsie pomozete,lebo neviem ci ich teraz mam strcit spet,rozkrojene,ci ich zavriet a kolko ich piect,zdalo sa mi to dost...dakujem za rady.

Pozrite si aj


reklama


reklama

To sa stalo aj mne. Zaujímala by ma odpoveď, lebo aj keď som ich vrátila rozkrojené dopiecť tak ostali rovnako "mazlavé" nedopečené.

Sausen, St, 29. 06. 2011 - 15:39

no druha varka zase,krasne na pohlad a zvnutra zas to iste...a su tam uz odkedy som pisala otazku takze hodinku,rozkrojila som a to iste!piekla som na 220st. 15min a potom stisila na 180,teraz dokonca na 130 a su tam hodinu!!!som smutna,kremy pripravene a veterniky nafigu Mrkám vyzera to na kremes Veľký úsmev

Baby oni nie su surove, to sa len tak zda,mne sa to stalo takisto ale oni potom pekne vyschnu na vzduchu, surove urcite nemozu byt ked ich tak dlho peciete Chichocem sa Kvietok

ani oni na vzduchu potom doschnú aj ja mám takú skúsenosť že som piekla a furt mazľavé, tak ma to nahnevalo a reku po takom dlho pečení nieje možné aby boli surové, a keď som neskôr prišla hop a boli suché

moja mamina je cukrárka a pýtala som sa jej...tak ti odkazuje aby si nerobila paniku...má to tak byť...takže dobrú chuť... Mrkám

Korona, St, 29. 06. 2011 - 15:57

..dievčatá, to vnútro by malo ostať trocha také vlhké , mazľavé, ale nie zas surové, to mi hovorila skúsená cukrárka. Sausen, neboj sa, musíš ich mať upečené. Ja tiež piekavam venčeky na takej teplote ako píšeš ty aj takú dobu a keď ti nesplasli dole po vybratí z rúry, tak istotne sú upečené. Vyplazený jazyk

ja veterníky robím a tiež ich mávam také- zaujímavé že nie vždy a tak neriešim robím a plním také aké sú a vždy sú super, nedošla na to či sú surové bo nie. zatial sa vždy spapali Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe ale recept nemám od tialto

Sausen, St, 29. 06. 2011 - 16:29

dievcata strcila som ioh rozkrojene este do rury,su uzasne,niesu surove a chutia jak basen diky bianka99..stale neviem ako ich budem piect,ale vyskusam nabuduce aj ine recepty s vodou a olejom,tieto su s mliekom a maslom Áno dakujem za rady,mozno sa dovecera este nieco viac dozviem Úsmev Objímam

zoliman, St, 29. 06. 2011 - 17:15

AHOJ SAUSEN-MOJA RADA:DO CESTA PO UVARENI,KED VMIESAVAS VAJCIA,NA JEDNU DAVKU PRIDAJ 1 PRASOK DO PECIVA,DAJ DO 200ST RURY NA 5-8 MIN,KYM VYJDU A POTOM STIAHNI NA MAX!!! 180ST A PEC ESTE 25MIN
JA TO ROBIM TAKTO A IDE TO
ALE STALO SA AJ MNE ZE BOLI POLOSUROVE,ZE VRAJ MUKA,TAK NEVIEM,SKUS A DAJ VEDIET
HLAVU HORE A DO TOHO... Áno Áno Áno

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama