vanilkovy rozvar-trvanlivost
reklama
reklama
neviem moja ja by som to asi už nepoužila,aj ked prevarená voda,aj ked cukor,istota je gulomet a desať dni je desať dní-aj čaj ked uvaríš a dáš tam cukor tak splesnivie alebo skysne.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no monika uz som davno uvarila a naplnila 3torty s novym ja neriskujem,ale myslim,ze je ok,ako ked sterilizujes..caj je nieco ine podla mna,ale nevadi nedalo mi to tam naliat a nik neodpovedal,tak som urobila novy a vychladila ho rychlo a basta
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ty si aká šikulka!!!!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
monicka neprovokuj ,som unavena jak slon chichi od rana makam,dik,ze na mna myslis a ze si sa ozvala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Mozno sa vam zda otazka divna,ale ja idem radsej na istotu,pred 10dnami som uvarila rozvar hustejsi,mierne karamelovy s vanilkou,mozem ho pouzit do tort,ci ho radsej vyliat?bol cely cas v chladnicke,cukor je konzervant,tak sa mu asi nic nestalo,ale istota je gulomet a ked to mam od vas potvrdene,tak sa lepsie citim