Vanilkový krém Dr. Oetkera
Pozrite si aj
samotny puding nie lebo biti to praskalo ale ked prišlahaš maslo tak ano bude ti to držať nech sa ti darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj slavka, keď máš na mysli tú krémovú náplň čo sa rozrába s mliekom a je podľa návodu na obale možné do nej pridať maslo, tak ja s tým maslom nemám dobré skúsenosti - zatiaľ sa mi plnka vždy zrazila . No dobrú skúsenosť mám s klasickým pudingom čo dostať v potravinách - hotový puding Dr.Otker alebo "zvolenský" vanilkový (majú ich pri jogurtoch). Vymiešam maslo a postupne pridám puding. Tým sa mi v časovej tiesni skráti doba čakania na uvarenie a vychladnutie vareného pudingu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj
Ako že nič proti ale musim sa z CHUTI zasmiať nad tým ako opisuješ vyrobu svojho akože krému ako počula som už viacej hlašok ale ešte ani raz taku že kup si puding hotovy a zmiesaj z maslom to čoje ?????
ako nechapem akej casovej tiesni ??
ved medzi tým ako sa mi pečie korpus si uvarím krem a hotovo Ake umenie je to keď dám do hrnca pol litra mlieka cukor a zamiešam doň ZK robota cca 10 min aj s časom pokjaľa sa ohreje mliečko
a nechám ho na pol hodku vychladnut na balkone alebo okne
a hotovo =)
Akon fakt prepačte ale jedna časť sa tu akože vyhyba E-čkam a ta druha ich priam NAHANA
........ taky dobry vtip som uz dlksie nepocula ......
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj Dadika ked nechaš pri izbovej teplote ten krem aj maslo aby mali rovnaku teplotu tak sa ti to určite podarí ja som takvela zakuskov aj torty robila a to mžeš pochutit ako chceš ja som stym aj zdobila torty
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
veď ja viem ako sa to ma robiť - že všetko má mať rovnakú teplotu aby sa to pekne spojilo, len ten krém o tom nevie a furt sa zgrcava - takže ho s maslom nerobim.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem kočeny :* :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Chcem sa spýtať,
či je vanilkový krém "krémová náplň Dr. Oetkera" vhodný na zdobenie torty ?
A keby že pridám do krému Smeta Fix tak by to pomohlo, aby krém držal tvar aj napríklad pri ružiach ?
Dakujem :)