reklama

Vanilkový krém Dr. Oetkera


reklama

Chcem sa spýtať,
či je vanilkový krém "krémová náplň Dr. Oetkera" vhodný na zdobenie torty ?
A keby že pridám do krému Smeta Fix tak by to pomohlo, aby krém držal tvar aj napríklad pri ružiach ?
Dakujem :)

Pozrite si aj


reklama


reklama

Gitula, Pi, 15. 02. 2013 - 06:26

samotny puding nie lebo biti to praskalo ale ked prišlahaš maslo tak ano bude ti to držať nech sa ti darí Tlieskam Áno Áno Áno Áno

dadika, Pi, 15. 02. 2013 - 08:17

ahoj slavka, keď máš na mysli tú krémovú náplň čo sa rozrába s mliekom a je podľa návodu na obale možné do nej pridať maslo, tak ja s tým maslom nemám dobré skúsenosti - zatiaľ sa mi plnka vždy zrazila Smútok . No dobrú skúsenosť mám s klasickým pudingom čo dostať v potravinách - hotový puding Dr.Otker alebo "zvolenský" vanilkový (majú ich pri jogurtoch). Vymiešam maslo a postupne pridám puding. Tým sa mi v časovej tiesni skráti doba čakania na uvarenie a vychladnutie vareného pudingu. Slnko

Ahoj Bozkávam
Ako že nič proti ale musim sa z CHUTI zasmiať nad tým ako opisuješ vyrobu svojho akože krému ako počula som už viacej hlašok ale ešte ani raz taku že kup si puding hotovy a zmiesaj z maslom to čoje ????? Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe
ako nechapem akej casovej tiesni ??
ved medzi tým ako sa mi pečie korpus si uvarím krem a hotovo Hambím sa Ake umenie je to keď dám do hrnca pol litra mlieka cukor a zamiešam doň ZK robota cca 10 min aj s časom pokjaľa sa ohreje mliečko Prekvapenie Prekvapenie a nechám ho na pol hodku vychladnut na balkone alebo okne Pohoda Pohoda a hotovo =)
Akon fakt prepačte ale jedna časť sa tu akože vyhyba E-čkam a ta druha ich priam NAHANA Váľam sa od smiechu po podlahe
........ taky dobry vtip som uz dlksie nepocula ...... Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Tlieskam Tlieskam

Gitula, Pi, 15. 02. 2013 - 08:43

ahoj Dadika ked nechaš pri izbovej teplote ten krem aj maslo aby mali rovnaku teplotu tak sa ti to určite podarí ja som takvela zakuskov aj torty robila a to mžeš pochutit ako chceš ja som stym aj zdobila torty Áno Zlomené srdce Objímam

dadika, Pi, 15. 02. 2013 - 11:09

veď ja viem ako sa to ma robiť - že všetko má mať rovnakú teplotu aby sa to pekne spojilo, len ten krém o tom nevie Veľký úsmev a furt sa zgrcava - takže ho s maslom nerobim. Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama