reklama

Vanilkovo-smotanovy krem v teple.

katkai , 15. 07. 2010 - 20:04

reklama

Ahojte, ešte mam jednu otázku. Mohla by som uvariť puding na krém vo vode? Bojím sa aby mi to v tychto horúčavach neskyslo a na druhej strane ako bude chutiť ten krem keď namiesto mlieka bude varený vo vode.Krem ma byť vanilkovo-smotanový s bielou čokoládouMrkám Mrkám Mrkám Mrkám

Pozrite si aj


reklama


reklama

Katka ja som taký skúšala a nevidela som v ňom žiaden rozdiel a určite mi neskysol, aj keď možno niektoré idevčatá budú mať iný názor, tak moja skúsenosť je dobrá aj keď som to skúšala len na blízkej rodine a na nás ale nikto nespoznal rozdiel medzi mliekom a vodou.Slnko

Katka,ja Ti tiez mozem potvrdit,z som jedla krem ktory bol uvareny vo vodea bol super.Vobec som nevidela rozdiel.Slnko

AnaP, Pi, 16. 07. 2010 - 00:01

Katka,ja som tiež dnes robila karamelový varený vo vode a bol super.Treba dobre rozšľahať,aby nezostali drobné hrčky a je parádny.Určite sa Ti podarí.Zlomené srdce Anka

AnaP, Pi, 16. 07. 2010 - 00:04

Katka,ja som tiež dnes robila karamelový varený vo vode a bol super.Treba dobre rozšľahať,aby nezostali drobné hrčky a je parádny.Určite sa Ti podarí.Zlomené srdce Anka

Spagi, Pi, 16. 07. 2010 - 01:59

Rozhodne by som to nerobila bez suhlasu zakaznika!!!! Raz som jedla tortu, kde bol krem s vodou a ja som tam ten rozdiel citila a riadne. Preco by sa mala torta pokazit?! Ved ju budes mat v chladnicke. Zakaznika treba pre istotu poucit, ze torta musi byt v chladnicke...... Mimo chladnicky max. hodinku....

stankad, Pi, 16. 07. 2010 - 07:27

Ahoj, ja som minulý víkend robila pre nás tortu a tiež som robila krém s vodou a bol taký bez chuti, veľmi to bolo cítiť. Našťastie bol len pod poťahovkou, tak ho nebolo veľa.

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama