tvrdý MMF
Pozrite si aj
...v ľavom stlpci "Príspevky podľa klúčových slov" klikni na slovo marschmalloow , tam ti nabehne obrovské množstvo príspevkov okolo MMF, len treba čítať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
http://www.tortyodmamy.sk/opat-mmf
tu je podobna diskusia mozno najdes odpoved
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj neviem aky mas recept na mmf ja robim tento http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/marschmellows-fondant a problem nemam.Farbu pridavam do roztopenych cukrikov hmota sa mi zda pružnejsia.Ruky potieram cerou a miesim,miesim.Aj ked teraz som si to uľahčila do roztopenych cukrikov nasypem polovicnu davku cukru a ručnym šľahačom s hakmi na kysnute cesto cukor do hmoty zapracujem.Druhu polovicu zapracujem ručne na pracovnom stole.Niekedy nedam tolko cukru kolko sa piše v recepte hmota ma byť ako plastelina to si musiš vychytať sama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jestli jsi nedala moc toho cukru,když je tvrdá,taky ji dělávám,jaksi to chce vychytat,jak dám cukru už moc,pak je tuhá,přidám tuk u vás cera?Taky se někdy nevede,ale zkus to znovu,pujde to
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
myslím si to isté,čo Iva.asi bolo veľa cukru,ja robím podľa toho istého receptu,ako ludavinc,tak skús,niekedy to chce viac skúšania,aby si zistila,čo ti viac vyhovuje.na budúce cukor postupne,najmä tú poslednú štvrtinu až pätinu a uvidíš,že sa podarí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ak si robila podla receptu,tak sa tam velmi neda co pokazit si myslim...mozno len staci dat na par sekund do mikrovlnky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem Vám za rady cez víkend budem skúšať potom napísem ako to dopadlo
pekný dník prajem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte cukráročky :) Som v pečení toriet s MMF začiatočníčka tak by od Vás potrebovala poradiť :) skúšala som robiť tento fondant ale bol mi úplne tvrdý a veľmi zle sa mi s ním pracovalo nakoniec aj skončil v koši :D neviem čo treba dať do tej hmoty aby to nebolo tvrde a pekne sa mi to valkalo a dávalo na tortu, alebo ako to treba robit? poradte prosim :) dakujem za každú radu :)