reklama

Tvarohový krém - stuhne? Prosím súrne

Meggie , 24. 02. 2011 - 16:30

reklama

Babenky prosím máte skúsenosť? Dnes som robila krém: Liter mlieka, 4 van.pudingy, cukor. Po vyšľahaní som zamiešala kg masla a tvaroh(1kg kapucín). Pred tým som zo zmesi - ešte bez tvarohu - trochu odobrala, tak za jeden kelimok an ootretie, bala somsa, že mi bude topiť poťah. Korpusy sú naplnené, len sa mi to zda stale nejale makke, už je to cca 4 hodiny v chladnicke. Myslite, ze do rana to bude OK a pevne na potiahnutie alebo to mam prerobit?

Pozrite si aj


reklama


reklama

Sisja, Št, 24. 02. 2011 - 16:45

Určite stuhne, robím takú istú plnku, len nedávam toľko masla a zatiaľ bola vždy ok

to netusim ja davam do tvarohovych zasadne aspon jednu zelatinu rozpustim v 100-150ml vody, skratka len tolko aby sa rozpustila pridam cast tvarohu a pponornym mixerom rozmixujem a tak to pridam do zvysnej zmesy...vzdy mi tvarohovy tiekol bez zelatiny v torte na kolac ano, ale tu tiaz korpusov veru nevydrzi vzdy...skus zvysit chlad v chladnicke-stupen...a ked ti to ani za 4 hodky nestuhne, uvazovala by som o pridani tej zelatiny ak sa o da rozobrat

ja pridávam do tvarohových plniek stužovač za studena Dr. Oetker Slnko

Meggie, Št, 24. 02. 2011 - 17:57

No tak idem tie korpusy rozobrať a šupnem tam ten stužovač, hádam sa zdarí. Je to už síce tuhšie ale nie je to ončo Plačem
Ďakujem za rady babenky

sona7, Št, 24. 02. 2011 - 19:27

..ja som v pondelok robila tvarohovu plnku s pudingom a krasne drzala..bez stuzovaca..bol to Juditkyn recept.....

aj ja robievam plnku podľa Juditky... Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Kvietok Kvietok Kvietok chuťovo je fantastická a aj super tuhne... aj teraz sa mi tortička s ňou chladí v chladničke Mrkám Mrkám Mrkám Mrkám

dandy22, Št, 24. 02. 2011 - 20:27

malo by to stuhnúť, ja som takou plnkou plnila 3 D tortu poníka a stuhlo to v pohode aj bez stužovača, nech sa darí Áno Áno

bejus, Št, 24. 02. 2011 - 21:06

Ja som nikdy do tvarohovej nedávala maslo, dala som tvaroh, poch. smotanu, pr. cukor.Hned som dávala plnku na korpus a nechala 24hod tuhnúť. S maslom som nemala dobrú skúsenosť Smútok(. Nedržala mi. Smútok Slnko Najlepšie spravíš ked si tam dala želatínu, alebo stužovač na studeno. Áno

ked sa urobí puding s maslom a do toho tvaroh drží to.
tvarohovo-želatínová je iná plnka a tiež dobrá.
nechaj to dobre stuhnúť.rano to bude dobre.

Meggie, Pi, 25. 02. 2011 - 14:40

Babenky tak som ich rozobrala, domiešala želatínu a jeden tvaroh a je to OK. A jaká mňamka Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama