Tvarohový krém - stuhne? Prosím súrne
Pozrite si aj
Určite stuhne, robím takú istú plnku, len nedávam toľko masla a zatiaľ bola vždy ok
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to netusim ja davam do tvarohovych zasadne aspon jednu zelatinu rozpustim v 100-150ml vody, skratka len tolko aby sa rozpustila pridam cast tvarohu a pponornym mixerom rozmixujem a tak to pridam do zvysnej zmesy...vzdy mi tvarohovy tiekol bez zelatiny v torte na kolac ano, ale tu tiaz korpusov veru nevydrzi vzdy...skus zvysit chlad v chladnicke-stupen...a ked ti to ani za 4 hodky nestuhne, uvazovala by som o pridani tej zelatiny ak sa o da rozobrat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja pridávam do tvarohových plniek stužovač za studena Dr. Oetker
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No tak idem tie korpusy rozobrať a šupnem tam ten stužovač, hádam sa zdarí. Je to už síce tuhšie ale nie je to ončo
Ďakujem za rady babenky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..ja som v pondelok robila tvarohovu plnku s pudingom a krasne drzala..bez stuzovaca..bol to Juditkyn recept.....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja robievam plnku podľa Juditky...
chuťovo je fantastická a aj super tuhne... aj teraz sa mi tortička s ňou chladí v chladničke
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
malo by to stuhnúť, ja som takou plnkou plnila 3 D tortu poníka a stuhlo to v pohode aj bez stužovača, nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som nikdy do tvarohovej nedávala maslo, dala som tvaroh, poch. smotanu, pr. cukor.Hned som dávala plnku na korpus a nechala 24hod tuhnúť. S maslom som nemala dobrú skúsenosť (. Nedržala mi.
Najlepšie spravíš ked si tam dala želatínu, alebo stužovač na studeno.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ked sa urobí puding s maslom a do toho tvaroh drží to.
tvarohovo-želatínová je iná plnka a tiež dobrá.
nechaj to dobre stuhnúť.rano to bude dobre.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Babenky tak som ich rozobrala, domiešala želatínu a jeden tvaroh a je to OK. A jaká mňamka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Babenky prosím máte skúsenosť? Dnes som robila krém: Liter mlieka, 4 van.pudingy, cukor. Po vyšľahaní som zamiešala kg masla a tvaroh(1kg kapucín). Pred tým som zo zmesi - ešte bez tvarohu - trochu odobrala, tak za jeden kelimok an ootretie, bala somsa, že mi bude topiť poťah. Korpusy sú naplnené, len sa mi to zda stale nejale makke, už je to cca 4 hodiny v chladnicke. Myslite, ze do rana to bude OK a pevne na potiahnutie alebo to mam prerobit?