reklama

tvarohova plnka-vhodna na dlhsi transport?


reklama

dievcata moje zlate, mam robit Mc Queena s tvarohovou plnkou a cucoriedkami- doteraz som robila len klasika jemny tvaroh, vanilkovy a praskovy cukor a maslo. Ale pouzivala som tuto plnku len do rolad, tak mam obavy ci prezije 2.5 hodiny v aute, co myslite? budem ju piect den vopred aj plnit a v noci potahovat a babrat sa s detailikmi. Ak mate nejaku osvedcenu tvarohovu plnku-nejaku pevnejsiu co viete, ze prezila trebars na svadbe a tak a nikto neskoncil potom na infekcnom dajte mi prosim Vas tip. vdaka vopredBozkávam

Pozrite si aj


reklama


reklama

zou, Št, 12. 08. 2010 - 15:18

Pouzi zelatinovy stuzovac, ktory sa miesa za studena a bude to ok, mam to odskusane, Ja robim tvaroh, jogurt biely al. ovocny, ale smotanovy nie tie riedke nahrady jogurtov, pridas uvareny pudingNamiesto pudingu mozes dat maslo. A samozrejme ten stuzovač.Ovocie ake chces v tvojom pripade cucoriedky.Jogurt mozes dat, ale nemusis, tie kombinácie su rozne. Stuzovač ti zabezpeci pevnu plnku.Nech sa dari....Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk

Ja mám osvedčenú túto plnku:
500g jemmého tvarohu (kupujem v Lidli), 250g práškového cukru, 500ml creme patisserie (rastlinná šľahačka z Jednoty- zelená 1l krabica) 1-2 vanilkové cukry. Zvlášť vyšľahať tvaroh s práškovým cukrom, zvlášť šľahačku s vanilkovým cukrom. Potom zmiešať dohromady. Keď vyšľaháš šľahačku na pevno, tak aj po pridaní tvarohu bude pevná plnka. A robila som ju aj čučoriedkovú, primiešala som čučoriedkový džem a na vrstvu plnky som dala čučoriedky. Robila som ju aj do svadobných toriet a vždy vydržala. Slnko

zou, Št, 12. 08. 2010 - 15:21

to musim vyskusat, nezredne ta slahacka po pridani ovocia?Áno Áno Áno Áno Áno

Robievam túto plnku často, a ešte sa mi nestalo, že by zredla. Najčastejšie ju robím ale čistú, len s naukladaným ovocím.

Lyduna, Št, 12. 08. 2010 - 15:45

Robievam tiež plnku ako ornella694 presne tá istá gramáž ale pridavam do tejto gramaže 2 stužovače, vrelo môžem odporučiť, vydrži dlho,niekedy namiesto ovacia použijem do tejto plnky len džem,neboj plnka nezredne, nech sa daríSlnko

dakujem vaaaaaaaaaaaaaaaam, vy ste ma este nesklamali Mrkám vyskusam len dam zivocisnu slahacku rastlinnu som videla len rama a ta je dost draha

Judit, Pi, 13. 08. 2010 - 00:48

Ja som sem uz do diskusii pisala jeden uzasny recept na tvarohovy krem. Lepsi som este nikdy nejedla. Tak ak chces mozes skusit aj tento: sprav si klasicky vanilkovy maslovo pudingovy krem z 0,5l mlieka a zamiesaj donho tvarohovu plnku - 500g tvarohu (ja davam 1x jemny a 1x jemne hrudkovity z Lidla) vymiesaneho podla chuti s praskovym , vanilkovym cukrom a citronovou korou. Je to fakt delikatesa a je aj dost pevny.Slnko

micha99, St, 18. 08. 2010 - 14:48

práve tento recept chcem použiť na tortu, ktorú idem robiť na sobotu. myslíte, že keď tortu vo štvrtok naplním, neskazí sa plnka do soboty? plnka je naozaj vynikajúca, ale nestíham v piatok aj plniť aj zdobiť. Smútok Torta

Judit, St, 18. 08. 2010 - 15:27

Ja som nou plnila tortu stvrtok, v piatok som potahovala a oslavu mali az v nedelu, mala byt v sobotu, ale vraj bola vyborna. Maslovo-pudingovy krem vydrzi a ten tvaroh by mal vydrzat tiez, pokial je v chladnicke.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama