reklama

Torta pre diabetika.

jasama , 18. 06. 2013 - 21:08

reklama

Prosím Vás o radu. Budem robiť tortu pre súrodencov a kočka je na inzulíne. Chcela by som , aby aj ona mala niečo z torty. Pečiete niektorá pre diabetikov? Budem robiť falošný parížsky krém s banánmi. Ďakujem.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Petina, Ut, 18. 06. 2013 - 21:16

Cukor vymeň za Zero cukor , dostať v Update predajni. kukni na nete. Vôbec sa neráta do sacharidových jednotiek... Inak upeč všetko ako normál. Keď je diabetička určite vie sama vyrátať koľko toho može zjesť. Moj synátor (7ročný) môže aj klasiku torty. Nič mu nerobia, asi od veľkej radosti :)))) že dovolím.... Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe

jasama, St, 19. 06. 2013 - 11:56

Petina ďakujem. Bozkávam Jej mama povedala, že jej to prepočíta na jednotky, ale chcela som vedieť, či sa dá cukor nahradiť, aby si mohla dopriať.

Aliss, St, 19. 06. 2013 - 20:57

pre pacienta na inzulíne nie je vhodný parížsky krém,ani banány,zvýši sa jej glykémia a bude si musieť pichnúť vyššiu dávku inzulínu a stéviový cukor,ktorý je v linku,je bežný cukor s pridaním stévie,vhodný pre ľudí so zdravým životným štýlom alebo pre tých,ktorý chcú schudnúť,nie pre diabetikov,pre nich môže byť použitá len čistá stévia alebo klasický dia cukor,namiesto masla tvaroh,pochúťková smotana a korpus z grahamovej alebo celozrnnej múky,ak dia džem,tak nedávať ovocie a ak chceš ovocie,tak málo a kyslejšie,napr ríbezle,čučoriedky,trochu malín

lenze ak sa pouzije tento steviovy co som uviedla ja bude to jedle pre vsetkych a aj tak kolko si da kazdy z tej torticky. Babulka si da jeden rez a bude rada

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama