torta
Pozrite si aj
ahoj, jasne, že ju musíš potrieť maslovým krémom, na suchom korpuse ti držať nebude. a ja vaľkám len dreveným valčekom....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
DAJ SI DO VYHLADAVACA SLOVA "KREM POD POTAH" A VYHODI TI CENNE INFO...VELA STASTIA
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem...robím krém z čokoládového pudingu vyšlahám cukor s maslom pridám k pudingu a do toho ešte nutelu-s tým môžem potrieť celú tortu a naniesť na to hmotu??? nebude mi stekať poťahovka??
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nekomplikovala by som to nutelou. Pod poťah ide tenká vrstva takže ju tam skoro ani necítiť tak stačí dať ten krém čo ide do torty. Ale treba k tomu krému prihodiť ešte kúsok masla a došľahať. Ak by si mala krém viac pudingový ako maslový poťahovka by sa ti topila a šmýkala sa dolu tortou. Ale niektoré dievčatá vravia, že sa im netopí. Zrejme to záleží aj od poťahovky a to je na dlhú debatu. Preto by som ti doporučila aby si urobila tak, ako ti radí cookerka. Vyhodí ti to debaty ktoré tu už ohľadom krému pod poťah boli a dievčatá v nich písali o svojich skúsenostiach. Tam si vyberieš to, čo ti najviac vyhovuje.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a je toho vela uz aj na mna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
???
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nechaj tak inga
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ingasm, to chce klid...
Lianarebeka, najdi si to, ako som ti napisala a najdes tam vsetko to, co potrebujes, je viacero moznosti volby, co sa tyka kremu...nech sa dari...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte...som začiatočníčka (síce mám zopár zákazok za sebou )...chcem upiecť piškotový korpus na jeden plech...neporadíte mi dajaké dobré cesto? a aj veľkosť vajíčok a akú lyžicu použiť ked budem lyžičkovať múku. a viete čo, skočte zo dve ku mne a upečte mi to. a rovno mi po včerajšej krstinovo-narodeninovej zákazke aj upracete kuchyňu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dáke dobré cesto? No skús tento: vajec koľko máš, cukru koľko dáš, múky koľko znesie a keď sa to zhnetie tak sa to pečie. A chceš recept aj na plnku?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Recept na plnku dá cookerka - ona má výborný, šľahaný nad parou...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...jasne, ale budem slahat iba hodinu, staci? Alebo mam zalozit novy diskusny prispevok?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no super...radíte cesto, plnku, ale kuchyňu upratať sa neponúkol nikto
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veru nie Ja som bola rada, že som si včera upratala svoju. Za každú cenu som chcela také pekné ružičky robiť ako Vierau a vieš ako si to odskákala kuchyňa? Odišla som si depku liečiť sem a kuchyni som dala šancu, že sa môže realizovať aj ona. Figu, o polnoci som ju upratovala
A potom som našla kúsok zelenej a začala som lístočky podľa Vierau, lebo radila, že to treba zmakčnúť v silikónovom žilkovači. No, mačkala som, ale vyzerali skôr ako žihľavové, lebo mám len žilkovač na dubový list
. A kuchyňu som upratovala v noci ešte raz, lebo ráno by sa mi tam bridilo vliezť. Hlavne, že som mala tenké lístočky čo sú mi nanič
A ty si myslíš, že sa mi chce ísť ešte k tebe?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a potom, že príspevky zahlcujú stránku, stačilo by nereagovať a bolo by!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ani tak nejde o zahlcovanie stránky, ako o to že sa tu opakuje to isté dokola, sory ale ale ani deviatakov neučia malú násobilku....a či už tu niekto napíše vtip, odpoved alebo sa tu rozčúli je to jedno diskusia bola založená....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčatká, prečítajte si túto debatu..ako prvá som reagovala a hned mi Kamilka napísala, že textové príspevky stránku nespomaľujú, takže niekedy mi troška vadí ironický postoj mnohých z vás/nás.... http://tortyodmamy.sk/zmiesane-pocity ako ja chápem, niektoré otázky sú možno nám skúsenejším až smiešne,ale aj tak si myslím, že by bolo lepšie ostať v pohodovom a priateľskom duchu, bez uštipačného tónu.... možno sa teraz do mňa niekto pustí, ale ja to myslím len v dobrom...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
súhlas
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte...potrebujem radu...dcéra bude mať narodeniny a konečne som sa rozhodla že jej tortu urobím ja sama...potrebovala by som poradiť ohľadne marcipánu,že ked ju dávam už na tortu či treba na vrch torty dať ešte krém a tak na to potiahnuť marcipán alebo na korpus??a či môžem marcipán vyvaľkať aj dreveným valčekom lebo plastový nemám...diki