
Komentáre
Nádherné!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
adka dakujem za uznanie v receptoch som to uz davala treba to varit nad parou vyhladaj v receptoch na 1 bielko davam 7 dkg jemneho krystaloveho cukru nasypem a hned slaham nad parou do husta ked nenajdes ten postup v receptoch ozvi sa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem velmi pekne...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prekrásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nádherná, už dlho sa chystám upiecť penovú tortu a stále nič
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj Majka, no ten postup
som hladala, ale nenasla, tak ta poprosim... na adresu serzino@orangemail.sk. Dakujem velmi pekne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nádherná!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna
,korpus je aký piškótový?tiež poprosím ten recept na zuzanaszabova@email.cz
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem ten korpus nieje z piskoty to je penova torta
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasna
Ako robis moja prosim tu penu, ked Ti tak pekne drzi tvar? Dakujem