reklama

Svadobná torta s čerstvým ovocím na povrchu - RADA

elma12 , 07. 05. 2014 - 22:08

reklama

Dievčence potrebujem poradiť , mám robiť svadobnú tortu 4 poschodovú potiahnutú poťahovou hmotou a okolo jednotlivých poschodí na vrchu by malo ísť čerstvé ovocie . Ešte som takú nerobila tak neviem, ako bude reagovať to ovocie na poťahovku , či nebude časom púšťať šťavu. Svadba má byť v polovici júla , určite bude teplo a tiež sa bojím aby sa to ovocie nepokazilo . Potrebujem nejaké finty ako na to ak je to vôbec možné . Ďakujem . Fotku vybranej tortičky pridám do môjho albumu .

Pozrite si aj


reklama


reklama

Podľa mňa Ti v lete ovocie na poťahovke urobí šarapatu /zvlášť, keď bude nakrájané/, pustí šťavu a rozmočí ju... Ak by som mala robiť takýto typ torty, namiesto poťahovky by som ju obtrela krémom a naň poukladala ovocie... Mrkám Prípadne poťahovku by som natenučko potrela bielou čokoládou, aby sa šťava na ňu nedostala.

elma12, St, 07. 05. 2014 - 23:17

Ďakujem vám dievčence, pre istotu upečiem jednu malú pre nás a vyskúšam ako bude to ovocie namáčané v želatíne reagovať .

Niekto raz pisal bud dat na spodok bielu cokoladu alebo este lepsie potriet miesta kde pojde ovocie cerou. Postuhnuti sa nepohne ani ovocie ani stava neprejde

edi, So, 10. 05. 2014 - 13:50

Asi by som to skúsila podľa tejto torty, tu je ovocie prilepené bielou čokoládou, ale podklad je tiež biela čokohmota. Myslím, že tá je pevnejšia, ale zase sa nedá tak pekne vyhladiť a nie je biela, skôr krémová... Kompletný recept na tortu aj rozvar je v Apetite č. 05/2006, na internete je iný recept na čokohmotu, pôvodný je s cukrovým rozvarom, mám ho medzi mojimi receptami. Nech sa podarí, držím palce!

http://www.apetitonline.cz/recepty/7347-bozsky-svatebni-dort.html

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama