Tiramisu kocky Bejč | Tiramisu kocky Tiramisu kocky Vynikajúci zákusok s kakaovým korpusom, kávovou náplňou, piškótami a šľahačkou v štýle obľúbeného tiramisu dezertu. Čítať viac
Parížsky trojuholník s višňami Bejč | Parížsky trojuholník s višňami Parížsky trojuholník s višňami Výborný čokoládový zákusok s parížskym krémom, sviežou višňovou náplňou a čokoládovou polevou. Čítať viac
Klub cukrárov SZKC vyhlasuje 7. ročník súťaže
TOP CUKRÁR 2019
Termín konania súťaže 3.4.2019
Súťaž je učená pre cukrárov juniorov aj seniorov
Miesto konania Hotelová akadémia Čs. brigády 1804 Liptovský Mikuláš 03101
Súťažné kategórie cukrár senior CS , junior CJ
C/ 1 – 3 individuálne tanierové dezerty 1 osobu pripravené ako teplé alebo studené
(1 dodatočný tanier pre porotu na ochutnanie)
C/2 – 1 misa pre 5 osôb – 4druhy so sladkým pečivom, čokoládové, petit fours alebo
friandises (6-14g/ ks) – po 1ks z každého druhu na degustáciu
alebo
druhu na degustáciu
C/ 3 – cukrárska artistika – karamel, čokoláda, marcipán, perník, cukor, 1 výstavný kus
( min.výška 30cm a viac )
C/ 4 - 1 slávnostná torta s voľným výberom témy ( veľkosť 3kg max 5kg ) s porciou
určenou k degustácii a k nahliadnutiu, torta musí byť zdobená ručne a celá z jedlého
materiálu
Vyplnenú prihlášku z prílohy je potrebné zaslať do 29.3.2019