Štruktruálne fólie
Pozrite si aj
Ešte dodávam že chcem potiahnuť vrch torty.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tieto folie su urcene na vyrobu praliniek, ze sa podla nich robi ten strukturalny vrch
samozrejme na coko tiez, ale to uz potom nepresunies na tortu;
skor by som to odporucila mozno otlacit do potahovky. a teta v obchode ti to na co odporucila?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som to normálne otláčala valčekom na čokohmotu alebo na poťahovku,a potom preniesla na tortu.
http://www.tortyodmamy.sk/?q=cirkevne-sviatky/krstinova-pre-melinku
Monika M.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som si to objednala, bolo písané že je to na čokoládu, tak som myslela že využijem na torty, lebo neviem pekne polievať torty čokoládou .Kočky ďakujem za odpovede, vyskúšam potiahnuť vrch torty a výsledok nafotím
.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
určite sa daju pekne otlacit na hmotu ale aj na cokoladu.su tu take torty na ktorych su vzory s tychto folii
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kupila som si ich povodne na marcipan-no k tomu som sa nedostala, ale skusala som s cokoladou na zakusky-lepsie sa mi pracovalo s tymi plytsimi vzormi- na foliu som naliala cokoladu (nie horucu) a nechala trochu zatuhnut (aby nebola tvrda, ale ani aby sa ti neliala), vrch kolaca som potrela plnkou a na to som polozila foliu cokoladou na plnku, supla som to do chladnicky, nechala stuhnut a po stuhnuti som foliu stiahla...vadi mi, ze sa to zle po cokolade cisti
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tááák, torta je práve dokončená. Na vrch som položila čokoládu otlačenú v štrukturálnej fólii. http://www.tortyodmamy.sk/?q=ostatne/pre-babku-meninova
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mne p. Jožka na čoko kurze povedala, že štrukturálne fólie sú určené predovšetkým na ozdobu zákuskov , na spôsob filigrámov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím o radu mám tieto štruktuálne fólie http://www.cukrarskepotreby.sk/category.php?id_category=26&p=11 už dosť dlho, ale neviem ich použiť na čokoládu. Má niektorá/ý z vás skúsenosti. Ďakujem za každú radu