
reklama
Sladká medová torta. Výborná.
Ingrediencie
6 | kusy | vajce |
6 | polievkové lyžice | kryštálový cukor |
6 | polievkové lyžice | hladká múka |
1⁄2 | balík | prášok do pečiva |
2 | polievkové lyžice | med |
1 | čajová lyžička | perníkové korenie |
6 | polievkové lyžice | olej |
6 | polievkové lyžice | voda |
Postup
Upečieme si základný piškótový korpus zo šiestich vajec a pridáme do neho 2 lyžice medu a 1 lyžičku perníkového korenia. Naplníme karamelovou plnkou zo salka,do ktorej som dala tiež lyžicu medu. Do čokoládovo-rumovej plnky tiež pridáme veľkú lyžicu medu a štipku mletej škorice,pri vrstvení pridáme mrazené maliny..po stuhnutí polejem ganache..
Celkový čas
5 minút
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďalšie recepty
Biele špice
Bejč | Recept na biele špice
Biele špice
Lahodné biele špice, ktoré sú veľkou konkurenciou tým klasickým tmavým.
Karamelový veterník
Bejč | Karamelový veterník
Karamelový veterník
Ďalší z výborných zákuskov z odpaľovaného cesta. Venčeky s výborným pudingovo-vanilkovým krémom, karamelovou šľahačkou a čokoládovou polevou na vrchu.