reklama

skúsenosť s AIRBRUSCH


reklama

ahojte,rozmýšlam nad striekacou pištolou AIRBRUSCH.pozerala som v"pečenie hrou" a v "pravá čokoláda",ale sa mi zdá že sú rozdielne.Má niekto skúsenosť a vedel by mi poradiť,akú si mám kúpiť?Poprípade ,ako sa s ňou pracuje atď...Ďakujem všetkým Úsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

Oriesok, Ut, 29. 01. 2013 - 16:42

Dievčata a ak by som sa mohla opytať, ked striekate celu tortu nefarbi prsty ked sa vybere hotova torta z chladničky? Ja som striekala na skušku tortu a ked som ju na druhy den vyberala z chladničky strašne farbila, použila som hmotu PDT, tak neviem v čom bol problem, poradite ako to vylepšiť? Dakujem Úsmev Úsmev Úsmev

Na zaciatku sa mi to raz stalo, zalezi asi od vlhkosti v chladnicke a mnozstva pouzitej farby, neviem..., teraz uz mi to nerobi, dala som karton na zadnu stranu chladnicky i sodu bicarbonu na tanierik a po naneseni farby na tortu este prestreknem celu jemne alkoholom a vlastne si aj zaroven cistim fixirku... drzim palce Kvietok

Oriesok, Ut, 29. 01. 2013 - 18:39

Dakujem cookerka, budem skušať, ono v chladničke mi to nerobilo, bola pekne sucha ale ked som ju vybrala tak až potom farbila, ale vyskušam ten karton a aj tu sodu bikarbonu. Ozaj a tu fixirku čistiš alkoholom? ja som ju čistila vodou iba a potom na konci tym čističom, čo bol v baleni.

ela1, Ut, 29. 01. 2013 - 19:38

môžeš aj alkoholom aj vodou aj čističom , treba častejšie najmä ihlu a niekedy to vyčistiť celé , lebo keď sa ti zanesie , tak ti nebude striekať alebo len kúsky zaschnutej farby

ako sa čístí ihla??? ja vždy riadnem prestriekam čističom alebo ešte inak??

PetraH, Ut, 29. 01. 2013 - 19:58

Problem neni v nicom :) je to normalne kedze farba zostava na povrchu v hrubej vrstve a neni zapracovana do hmoty nezabranis tomu nijako, ibaze tortu prestriekas najakym fixovacim lakom ale to moze byt nanic ak ju das naspät do chladnicky, Preto sa airbrusch pouziva na dofarbenia detailov anie na zastriekanie celej torty. Teda aj na to ale potom je bohuzial tento vedlajsi efekt :)))

Doporucujem tiez "pecenie.hrou", ich servis zakaznikom je vyborny, aj pri pripadnej reklamacii su velmi pohotovi, ochotni a promptni Áno

nanaa, Ut, 29. 01. 2013 - 18:23

Ja nedavam do chladnicky ziadny karton, absolutne nemam problem s vlhkostou. Ja ked nastriekam farbu na tortu, tak po uschnuti nepusta. Hmotu pouzivam bud SV alebo SATIN ICE. Na cistenie pouzivam cistic na to urceny a cistiacu nadobu.

Oriesok, Ut, 29. 01. 2013 - 18:41

Dakujem nanaa za tvoj komentar, a prosim ťa ta hmota SV je Smartflex velvet? no nič ineho mi neostava len skušať a skušať a nevzdavať sa.

nanaa, Ut, 29. 01. 2013 - 21:35

Ano moja. Inak aj Massa Ticino Tropic som striekala a nepustala. A farbila som celu tortu.

ja som mala ten istý problém , že torta neuschla , bola z PDT....aspoň sa tak tvárila aj po 5-6 hodinách....ale mala som nastriekané aj topanky , ktoré boli z burizonky , potiahnute PDT a boli celý čas na stole od večera do rána....boli suché , ale farba liezla no nie v takej miere....bola som veľmi prekvapená z toho

zabinka, Ut, 29. 01. 2013 - 21:46

aramama a bea26 ... pozerala som tie vaše odkazy ....vyzerá to na nich super. Veľmi ma zaujali ceny, že sú tam aj lacnejšie kompresory. Myslíte, že aj tie lacnejšie budú rovnako dobre pracovať? Prípadne v čom by mohli byť horšie? (ja som do spotrebičov antitalent)

quell, St, 30. 01. 2013 - 08:47

Ahoj ja by som ti radila tiež kúpiť to čo potrebuješ v tom airbrusshope,ak budeš kupovať zvlášť pištol určite tá fengda je super,ale zober si tú s tou najväčšou nádobkou a plnenie z vrchu,myslím že ju majú za 31,01eur,je perfektná aj ja ju mám. Čo sa týka kompresorov nemusí byť ten nadrahší,tie drahé majú nastaviteľný tlak a to pri tortách nepotrebuješ,tie používajú modelári

martima, St, 30. 01. 2013 - 08:47

ďakujem Vám všetkým,že ste si našli čas a poradili mi. Tlieskam

Oriesok, St, 30. 01. 2013 - 15:01

Dievčata chcem sa vam aj ja poďakovať za rady, budem skušať a skušať. Prajem vam pekny den Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama