reklama

Promócia

Pridal/a KatkaRF dňa 31. 01. 2008 - 15:33
Promócia, torta, Torty - škola, stužková, KatkaRF, 1

reklama

reklama

reklama

Komentáre

hanka13, Št, 31. 01. 2008 - 19:18

veľmi peknáTlieskam a prosím Ťa,z čoho máš taký nádherný bielučký krémPrekvapenie

KatkaRF, Pi, 01. 02. 2008 - 09:29

Kočky, ďakujem.
Ten bielučky krém nie je krém. Je to práškový cukor, bielko, a trocha vody.
Len treba to dobre vymiešať.

eva1128, Pi, 01. 02. 2008 - 16:08

Nádhera, preboha to si čím písala také drobné písmená?Tlieskam Tlieskam Tlieskam

KatkaRF, Ne, 03. 02. 2008 - 06:26

Ahoj Evka, robím si kornútky z papiera a tým. A dá sa tým aj perfektne zdobiť.
Keď si pozrieš "Tulipán" alebo "Podkovú" aj tie boli tak zdobené.
Aha, sorry. Podkovú som tam ešte nehodila.

eva1128, Pi, 01. 02. 2008 - 19:34

Ďakujem za radu, ja som asi nešikovná ja mám problém kornutik udržať pokope nie to s ním písať Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe

eva.s, Pi, 01. 02. 2008 - 22:01

Ja mám tiež ten istý problém Veľký úsmev je to ozaj nádherné...Tlieskam Tlieskam Tlieskam Slnko

KatkaRF, Pi, 01. 02. 2008 - 22:18

Určite aj ja by som mala problém udržať kornútik pokope, keby som to nefixovala
lepiacou páskou. Jednoduchá, ale veľmi účinná pomôcka. Skúste to tak.

hanka13, Pi, 01. 02. 2008 - 23:12

dík za tipPohoda ale ešte prezraď zvedavej osobeVeľký úsmev pomer bielka,cukru a vodyMrkám a z koľkých bielkov je zdobená taká nornálna tortaMrkám Bozkávam Zlomené srdce

eva1128, So, 02. 02. 2008 - 08:59

Si zlatá, že sa s nami bavíš ďakujeme. Vyskúšam tu pásku.Úsmev Úsmev

KatkaRF, So, 02. 02. 2008 - 10:43

Pre Hanku
Fúúúúúúúú, ty si mi ale dala ťažkú otázku! Ja to totiž robím "bajočko".
Ale keby si to chcela vyskúšať, tak asi takto: Do malej misky 2-3 pol.lyžice práškového cukru (buď viackrát preosiatého, alebo ja to robím tak, že práškový cukor ešte pomeliem na elektrickom mlynčeku (môj vynálezVeľký úsmev, je to rýchlejšie)), a toľko bielka aby tá hmota bola taká polotuhá. To si ale musíš odskúšať, to sa nedá takto vysvetliť. S tým bielkom opatrne, k tým 3 lyžiciam daj iba malú časť jedného bielka. Ked vmiešaš pár kvapiek octu, alebo citrónu hmota bude lesklá. Keď to dávaš do kornútikov treba dobre vymiešať. (že vraj aj 20 minút, ale mňa po 10-ich minútach už prejde trpezlivosť...)
Ak z nej chceš robiť tie okrajové "ďobky" možeš tam dať aj trochu vody (1-2 malé lyžičky)a netreba tak dlho miešať!

a z koľkých bielkov je zdobená taká nornálna torta
Danka, na túto otázku Ti fakt neviem odpovedať. Co to je normálna torta? Tie moje majú cca.5 kíl...

Keď budeš robiť, daj mi potom vedieť, ako si dopadla.

Janka.S, Ut, 19. 02. 2008 - 20:38

Musím Ťa pochváliť za to písmo je skutočne dobré, ako od pravej cukrárky. Dodá to torte správny " šmrnc"

Edka, Št, 29. 05. 2008 - 20:49

Nádhera ! To písmo a celý diplom je úžasny!Tlieskam Áno Tlieskam Áno


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama