
Komentáre
Úžasnééé!!!!.....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
veľmi pekná a prosím Ťa,z čoho máš taký nádherný bielučký krém
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kočky, ďakujem.
Ten bielučky krém nie je krém. Je to práškový cukor, bielko, a trocha vody.
Len treba to dobre vymiešať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nádhera, preboha to si čím písala také drobné písmená?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj Evka, robím si kornútky z papiera a tým. A dá sa tým aj perfektne zdobiť.
Keď si pozrieš "Tulipán" alebo "Podkovú" aj tie boli tak zdobené.
Aha, sorry. Podkovú som tam ešte nehodila.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za radu, ja som asi nešikovná ja mám problém kornutik udržať pokope nie to s ním písať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja mám tiež ten istý problém je to ozaj nádherné...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Určite aj ja by som mala problém udržať kornútik pokope, keby som to nefixovala
lepiacou páskou. Jednoduchá, ale veľmi účinná pomôcka. Skúste to tak.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dík za tip ale ešte prezraď zvedavej osobe
pomer bielka,cukru a vody
a z koľkých bielkov je zdobená taká nornálna torta
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To písmo je fakt úžasné, ako z tlačiarne.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Si zlatá, že sa s nami bavíš ďakujeme. Vyskúšam tu pásku.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pre Hanku
Fúúúúúúúú, ty si mi ale dala ťažkú otázku! Ja to totiž robím "bajočko".
Ale keby si to chcela vyskúšať, tak asi takto: Do malej misky 2-3 pol.lyžice práškového cukru (buď viackrát preosiatého, alebo ja to robím tak, že práškový cukor ešte pomeliem na elektrickom mlynčeku (môj vynález, je to rýchlejšie)), a toľko bielka aby tá hmota bola taká polotuhá. To si ale musíš odskúšať, to sa nedá takto vysvetliť. S tým bielkom opatrne, k tým 3 lyžiciam daj iba malú časť jedného bielka. Ked vmiešaš pár kvapiek octu, alebo citrónu hmota bude lesklá. Keď to dávaš do kornútikov treba dobre vymiešať. (že vraj aj 20 minút, ale mňa po 10-ich minútach už prejde trpezlivosť...)
Ak z nej chceš robiť tie okrajové "ďobky" možeš tam dať aj trochu vody (1-2 malé lyžičky)a netreba tak dlho miešať!
a z koľkých bielkov je zdobená taká nornálna torta
Danka, na túto otázku Ti fakt neviem odpovedať. Co to je normálna torta? Tie moje majú cca.5 kíl...
Keď budeš robiť, daj mi potom vedieť, ako si dopadla.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Musím Ťa pochváliť za to písmo je skutočne dobré, ako od pravej cukrárky. Dodá to torte správny " šmrnc"
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja chcem takú tortúúú. Dá sa objednať?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dá. Ale preco objednat? Ty by si to nezvladla?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nádhera ! To písmo a celý diplom je úžasny!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No Katka tak to pismo nema chybu. Je perfektne.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Katka to písmo je úžasne ale aj torta
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Katka, máš nádherne zdobené tortičky
