skladovanie želatínovej krajky
Pozrite si aj
ja osm ju mala v chlade (v spajzi polozenu vedla torty)a ostala pekne tvarovatelna... pisali ze aj v chladnicke je to v pohode... ked som ju nechala na okne vo forme pri izbovej teplote tak sa mi presusila a lamala sa... ale mozno ti poradia inak :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som robila krajku asi 4 dni vopred, mala som ju pod fóliou,v kuchyni na pulte, bola pekná elastická nelámala sa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som ju skladovala aj 2 týždne v igelitovom nie mikroténovom sáčku dobre uzavretú a vydržala mi, to bola z kúpenej hmoty. Keď som robila od Ibrahima želatínovú krajku tak mi vydržala ešte dlhšie, tak isto som ju skladovala a možno aj po 3 týždňoch /nepamätám si presne/ sa mi krásne dala spraviť mašľa na tortičke s nezábudkami v albume.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem moc, nemám skúsenosti s týmito vecami, ale krajka zo želatíny a sušeného mlieka sa podarila na prvý krát. A suší sa po vytiahnutí z rúry pri izbovej teplote do rána?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ani som nevedel ze krajka bude mat taky uspech ze sa na nu zabudlo :D
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ibrahim na dobré veci sa nezabúda, jednoducho sa s ňou robí. Ešte raz vďaka.
Martinka asi odpovedám neskoro, ale ja ju dávam do sáčka hneď po vytiahnutí z rúry.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Poraďte mi prosím :(
Podarilo sa mi spraviť želatínovú krajku so sušeným mliekom, len formu mám malú a potrebujem ich veľa. Ak vysušenú krajku pri izbovej teplote budem nanášať na tortu druhý deň, môžem ju nechať voľne položenú v izbe? Alebo do chladničky?