reklama

skladovanie želatínovej krajky


reklama

Poraďte mi prosím :(
Podarilo sa mi spraviť želatínovú krajku so sušeným mliekom, len formu mám malú a potrebujem ich veľa. Ak vysušenú krajku pri izbovej teplote budem nanášať na tortu druhý deň, môžem ju nechať voľne položenú v izbe? Alebo do chladničky?

Pozrite si aj


reklama


reklama

zuzuz1, Št, 13. 02. 2014 - 11:57

ja osm ju mala v chlade (v spajzi polozenu vedla torty)a ostala pekne tvarovatelna... pisali ze aj v chladnicke je to v pohode... ked som ju nechala na okne vo forme pri izbovej teplote tak sa mi presusila a lamala sa... ale mozno ti poradia inak :)

Ja som robila krajku asi 4 dni vopred, mala som ju pod fóliou,v kuchyni na pulte, bola pekná elastická nelámala sa Úsmev

ja som ju skladovala aj 2 týždne v igelitovom nie mikroténovom sáčku dobre uzavretú a vydržala mi, to bola z kúpenej hmoty. Keď som robila od Ibrahima želatínovú krajku tak mi vydržala ešte dlhšie, tak isto som ju skladovala a možno aj po 3 týždňoch /nepamätám si presne/ sa mi krásne dala spraviť mašľa na tortičke s nezábudkami v albume. Úsmev Slnko

ďakujem moc, nemám skúsenosti s týmito vecami, ale krajka zo želatíny a sušeného mlieka sa podarila na prvý krát. A suší sa po vytiahnutí z rúry pri izbovej teplote do rána?

Ibrahim, Št, 13. 02. 2014 - 15:41

Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe ani som nevedel ze krajka bude mat taky uspech ze sa na nu zabudlo :D Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe

Ibrahim na dobré veci sa nezabúda, jednoducho sa s ňou robí. Ešte raz vďaka. Áno Áno Áno Martinka asi odpovedám neskoro, ale ja ju dávam do sáčka hneď po vytiahnutí z rúry. Úsmev Slnko

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama