Skladám poklonu
Pozrite si aj
súhlasím s tebou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja sa pripajam. peciem len bohusov piskot. akoby moj syncek povedal, je eno neno (eno nuno) .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja prave som ho pisala mirusa491, je naozaj super!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
baby dajte recept, keď ho toľko ospevujete, nech môžem aj ja vyskúšať a hodnotiť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
danonka A co tak najst si ho cez vyhladavac?
tu je
http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/nastavovany-piskot
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nebuď na mňa zlá, prosím a zároveň ďakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tento korpus nie je zlý, ale podľa mňa má veľkú tendenciu obschnúť. Robievam aj tento, ale viac sa mi páčia korpusy s trochou tuku, najlepšie oleja. Sú vláčnejšie. Ale proti gustu žiaden dišputát.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Helidana, čo myslíš, keby sa voda ktorá ide do korpusu zriedila v pomere 1:1 s olejom, bolo by to zlé?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Určite by to nebolo zlé.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak to vyskúšam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja som spokojna s nastavovanym vsade ho chvalim,ale ako vidiet nie kazdemu vyhovuje..zalezi od chuti a zvyku,ja ked som ho prvy krat urobila bola som unesena,posledny krat ss mi urobila ako uz niekto tu pisal,taka akoby bielkova skrupinka navchu ,zrezala som a bolo,ale bola som smutna,stalo sa to vsak len raz neviem preco,neviete?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to neviem sausen. ja som zatial spokojna. ja zas ked peciem s olejom, tak sa mi vzdy v strede neskutocne vyduje, cely popraska a zhori cely vrch. tak radsej robim to co sa mi zatial osvedcilo. mnam, je straaaaaaaaaaaasne dobry. vzdy ked mi zostanu odrezky, tak ich jem len tak, bez nicoho. dokonca aj moj muzik na to prisiel, ze je to mnam a pyta, ci nezostalo nieco .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nanna,sak aj ja ho milujem ten nastavovany,ved pisem,len ten posledny krat sa mi to stalo ale nebol to problem,ja som vzdy pouzivala mamkin koprus ktory je trosku s olejom,ale je vlacny a raz dva hotovy,ale nastavovany je ako detske piskotky a s orechami mnaam eno nuno
inak odrezky aj u nas funguju
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Bohušovmu nastavovanému piškótu. Je vynikajúci. My máme radi šťavnaté, nepresladené tak ja rada polievam rumom, kávou a tento piškót je super vôbec sa nerozmočý ale krásne ostáva vláčny. Na torty iňu- ňuňu, jedna báseň.
